2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به خانم های عزیز...من چند ساله خواننده خاموش بودم اما الان واقعا به دعای شما نیاز دارم چون چند ...

به نیت سلامتی بچهتون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم بسپار به حضرت مهدی عج خوب میشه 

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
سلام به خانم های عزیز...من چند ساله خواننده خاموش بودم اما الان واقعا به دعای شما نیاز دارم چون چند ...

من تجربه ای ندارم قربونت برم

ولی با تمام وجودم برای بچت دعا میکنم که حالش خوبه خوب بشه و کاملا نرمال غذا بخوره! الهی فدای دلت بشم، من یه عروس هلندیم غذا نخوره حالم بد میشه، فقط خدا میدونه توی دل تو چخبره عزیزم  حتی نمیتونم یذره از حالت رو درک کنم  

ولی اینو هم بدون اکثر بچه های اطراف ما که توی بچگی شدیدا ضعیف بودن و غذا نمیخوردن و حتی بیماری داشتن الان خداروشکر یکی از یکی سالمتر و بخور تر هستن! ان شاءالله این روزا خیلی زود بگذره برات گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جان؟ 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

براش دعا میکنم عزیزم 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

ممنون عزیزدلماره واقعا راست میگیدمیدونم این روزها میگذره و باید سالم و قوی باشم به خاطر پسرم تمام سع ...

خداروشکر عزیزم

بله قوی و محکم باش پسر تو خداروشکر سالم و زیباست فقط یه حساسیت داره

انقدر هستن کدچولی هایی که دور از جون بچت با سندرم های خطرناک و سرطان مواجه هستن ولی مادرایی مثل شیر دارن و دائم شکرگذارن

پس ناشکری نکن و شکرگذار باش اینم انشاالله سخت یا آسون تموم میشه ولی بعدش تو میمونی و افسردگی و پیری و مریضی خودت پس خودتو جمع کن و قوی باش

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲