2777
2789

سلام به خانم های عزیز...

من چند ساله خواننده خاموش بودم اما الان واقعا به دعای شما نیاز دارم چون چند نفر رو دیدم که اینجوری حاجت گرفتند...

پسرم سه ماه و نیمش هست ،از۲۰روزگی متوجه شدم رفلاکس پنهان و آلژی به پروتیین گاوی داره... کلی دکتر و متخصص اطفال و فوق تخصص گوارش رفتیم ...رژیم سفت و سخت رعایت کردم ،شیر خشک کمکی پپتی جونیور میدم،دارو هم اس امپرازول و فاموتیدین و دومپریدون میخوره...

خداروشکر خیلی بهتر شده بود.دوباره یک هفته است بدون علت دوباره عود کرده

بچم اشتهاش رو به کل از دست داده ،هر هفت هشت ساعت شیر میخوره.هر راهی رو بگید امتحان کردم فایده نداشته

امکان نداره بخوام بهش شیر بدم بعدش گریه نکنم،روزها چند ساعت فقط کارم شده گریه...افسردگی گرفتم

حالم خیلی بده حالا قراره دوباره شنبه بریم دکتر...

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ،دست به دامن شما شدم برامون دعا کنید

یا اگه روشی میدونید بگید

ممنون میشم یه صلوات بفرستید،لایک کنید من براتون ایت الکرسی میخونم

من و پسرم طاها💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم اول از همه سعی کن خودتو کنترل کنی چون بعدا خدایی نکرده مثل من افسرده میشی،حتما رژیم غذایی خودت رو رعایت کن،حرص و جوش هم بخوری ریفلاکس بچه شدیدتر میشه (البته این تجربه شخصی خودمه) بعدشم درمان زمان خاص خودشو داره، بغضی بچه ها با شروع غذای کمکی بهتر میشن و بعضیا هم تا یکسالکی طول میکشه، منم پسرم ریفلاکس داشت و سرش پیر شدم اسم پسر منم طاها ست

ببین عزیزم اول از همه سعی کن خودتو کنترل کنی چون بعدا خدایی نکرده مثل من افسرده میشی،حتما رژیم غذایی ...

عزیزم چقدر شبیه منی

به خدا ناراحتی ش دست خودم نیست وقتی شیر نمیخوره انگار میخواد دق بکنم

بزای بهتر شدن حالم میشه دعا کنی؟

من و پسرم طاها💚

دخترمنم رفلاکس داشت اول جاشوتنظیم کن جوری که زیرسرش بلندترباشه حالت شیبدار پودرامپرازول هم خوبه اابب ...

ممنون عزیزم همرو انجام میدم ولی خب...

برام دعا بکن ممنون اومدی داخل تاپیک

من و پسرم طاها💚

@delaram_t

@سارای1400

@stable_as_a_rock

@خانوم_آقامحمد

@بیزبون

@فس_فس_کنان_آمدم

@blueeeesky

@آنشرلی78

@رایحه_s

@هایدی8

@matildakatberd18

@50parwane

@abcdddddd

@zahraayat

@melika2385

@afsooonnn

@ظهور313

@بلوووووووط

@خانمحاجآقا

@golfitehkhanooooom

@mahshadii‍

ممنون میشم تاپیکم رو بخونید

من و پسرم طاها💚

عزیزم چقدر شبیه منیبه خدا ناراحتی ش دست خودم نیست وقتی شیر نمیخوره انگار میخواد دق بکنمبزای بهتر شدن ...

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم،میفهمم حالت رو، هر وقت شیر خودتو نخورد شیرخشک بده نذار قند بچه بیوفته، بزرگتر که بشه بهتر میشه نگران نباش عزیزم همه چی درست میشه❤️

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم،میفهمم حالت رو، هر وقت شیر خودتو نخورد شیرخشک بده نذار قند بچه بیوفته، ب ...

ممنون از محبتت قشنگم

همین کارو میکنم ،میگم فقط شیر بخوره دیگه شیر من یا شیر خشک فرقی نداره برام

من و پسرم طاها💚