1zanborasal مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 66 عنوان پاتولوژی کسی بلده 27 بازدید | 5 پست کیب بلده آزمایش پاتولوژی بخونه و تحلیل کنه؟ دیروز | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7920 پاتولوژی چی هست؟از سایت پزسکی بپرسی بهتره، اونجا پزشک هستن.سایت نوبت دات ای ار هست با دکتر یاب اولی هنوز فعاله دومی رو نمبدونم چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
1zanborasal مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 66 پاتولوژی چی هست؟از سایت پزسکی بپرسی بهتره، اونجا پزشک هستن.سایت نوبت دات ای ار هست با دکتر یاب اولی ... ازمانش سرطان شناسی فک میکنم میخوام ببینم مثبته یا منفی ب دکترم فرستادم جواب نداد
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7920 ازمانش سرطان شناسی فک میکنم میخوام ببینم مثبته یا منفی ب دکترم فرستادم جواب نداد استرس نداشته باش اگر خیلی تحت فشاری از سایت نوبت دات ای ار بپرس. ببین جواب میدن من سوال میکنم بیسشتر اوقات جواب میدن چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
1zanborasal مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 66 استرس نداشته باش اگر خیلی تحت فشاری از سایت نوبت دات ای ار بپرس. ببین جواب میدن من سوال میکنم بیسشتر ... استرس ندارم چطور باید انجامش بدم؟
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7920 استرس ندارم چطور باید انجامش بدم؟ سرج کن نوبت دات ای ار وارد سایت شو بزن ورود شماره است بزن ثبتنام کن چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!