2777
2789
عنوان

چندبار تو خواب این اتفاق برام افتاده خیلی ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطوری شدنی سعی نکنید جیغ بزنید چون نمیتونید به چیزای مثبت فکر کنید مثلا به عشقتون به کراشتون به از ...

اره دقیقا من نمیتونستم جیغ بزنم 

به کراشم هم فک کردم چون همون موقع گوشیم روشن شد پیام داد ولی نمیتونستم گوشیمو بردارم بازم نمیتونستم بلند شم 

اره دقیقااا مغزم بیداره حتی چشامم میبینه ولی نمیتونم بیدار شم

ببین سعی کن بفهمی تو چه حالتی اینطوری میشه

مثلا من میدونم که اگه به پشت بخوابم ممکنه این حالت برام پیش بیاد برای همین همیشه به پهلو میخوابم

یعنی میخوام بمیرم انگار؟ چون دقیقاا این حسو داره

نه اصلا ولی خب وقتی کالبد جدا میشه یه حس غم و دلتنگی و ترس شدید میاد سراغ ادم

کسایی که چاکراهاشون پاک باشه و به تعادل برسه اینطور اتفاقا براشون پیش میاد

تو برونفکنی میتونی بری بگردی و تجربت بره بالا ولی پیشنهاد نمیکنم اینکارو کنی باید حتما زیر نظر یه استاد باشی

فقط حتما حرز تهیه کن ببند دیگه این اتفاق نمیفته

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

چی هست این؟

چطور بکم متوجه بشی !خروج روح کامل و آزاد نیست اما میتونی روحتو در حدی آزاد کنی و شاهد خیلییی چیزا باشی اما توانایی نیاز داری .

من سالها با این شرایط مواجه بودم  بختک و همزمان بیدار نشدن مغز و جسم و ... همه رو سالها روشون مانور دادم تازه یک ساله تا حدودی فهمیدم چه اتفاقی داره میفته .ابدا نترس 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
نه اصلا ولی خب وقتی کالبد جدا میشه یه حس غم و دلتنگی و ترس شدید میاد سراغ ادمکسایی که چاکراهاشون پاک ...

دقیقا حس تنهایی و غم شدیدی داشت انگار فقط من بودم تو این دنیا 

چه جالب نمیدونستم 

چطور بکم متوجه بشی !خروج روح کامل و آزاد نیست اما میتونی روحتو در حدی آزاد کنی و شاهد خیلییی چیزا با ...

اهان فهمیدم 

دقیقا تو این شرایط روحمو حس میکنم 

که میخاد از بدنم ازاد شه حتی تا دم درم میتونم برم دوباره برمیگرده تو بدنم

دقیقا حس تنهایی و غم شدیدی داشت انگار فقط من بودم تو این دنیا چه جالب نمیدونستم

راجب خودت بگو

مدیتیشن انجام میدی

یا تمرینات برونفکنی

یا نماز

...

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

راجب خودت بگومدیتیشن انجام میدییا تمرینات برونفکنییا نماز...

گاهی اوقات مدیتیشن میکنم و خیلی میرم تو بحرش چون وسطش انگار حالت خواب و بیداری میشم و نمازم گاهی میخونم 

هروز تقریبا شکرگذاری میکنم 

چطور بکم متوجه بشی !خروج روح کامل و آزاد نیست اما میتونی روحتو در حدی آزاد کنی و شاهد خیلییی چیزا با ...

اون روح نیست 

حتی خابایی که میبینم روح نیست

انسان هفت چاکرا داره

و هر چاکرا یه کالبده

و ما هفت تا کالبد داریم 

که با اینا خاب میبینم

و همزمان میتونم هفت جا مختلف تو ماورا باشیم

گاهی اوقات مدیتیشن میکنم و خیلی میرم تو بحرش چون وسطش انگار حالت خواب و بیداری میشم و نمازم گاهی میخ ...

بخاطر همونه

کم کم میتونی جسمتو ببینی و خودتو بالا سرش ببینی 

و دور جسم بگردی و کم کم از خونه بری بیرون

ولی اینارو بدون اصلا داخل هیچ خونه ای نشو 

و زیاد هم دور نشو

و فکرتم کنترل کن چون به هرجایی فکر کنی همون لحظه اونجایی

و ممکنه موجوداتی دنبالت بیفتن اونا نگهبان دروزه هان بهشون بگو من فقط برای اگاهی اومدم و الانم گم شدم لطفه به فرشته نگهبانم بگید بیاد

ولی درکل پیشنهاد نمیکنم حتما باید زیر نظر یه استاد باشی

و حتما حرز تهیه کن 

اون روح نیست حتی خابایی که میبینم روح نیستانسان هفت چاکرا دارهو هر چاکرا یه کالبدهو ما هفت تا کالبد ...

من به صورت تجربی فقط صحبت کردم خیلی در مورد مباحثش اطلاعات ندارم چیزایی که خودم تو برونفکنی میبینم و احساس میکنمو سعی کردم توضییح بدم که دوستمون انقدر استرس نکشه 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...