2777
2789

منم بابام بهم نمیگه اما حتما اینجوری فکر میکنه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو نفقه منو وظیفته بدیاگه ناراحتی قانونی از حلقومت بکشم بیرون تا بفهمی همچینم مفت نیست

دیگه حوصله جواب دادن هم ندارم دخترم مریض بود امروز مراسم دختر بردارشوهرم بود نرفتم چون برم دخترم سینه اش بدتر میشد تازه تبم شد حالا از وقتی اومده هرچی از دهنش درمیاد میگه 😑البته اینو همیشه میگه انگارخونه بابام داستم از گسنگی میمردم اومده نجاتم داده 

بهش بگو تو خودت که سر کار هستی برمیگردی خونه تمیزه،ظرفها شسته،غذا آماده و....مگه من منت میذارم!! بهش ...

میگم ولی هیچی سرش نمیشه والله خونه بابام کلی هم خرج میکردم خدا خیرش بده بابام یه بارم همچین حرفی نزد 

دیگه حوصله جواب دادن هم ندارم دخترم مریض بود امروز مراسم دختر بردارشوهرم بود نرفتم چون برم دخترم سین ...

ای بابا ...

یکم سرسنگین شو باهاش

بهش بها نده

ناز کن

فاصله بگیر بذار قدر مهربونیتو بدونه