2777
2789
عنوان

کیست کوروئید پلکسوس جنین در سر

36 بازدید | 7 پست

خیلی نگرانم امروز رفتم سونو ۱۷۸ هفته گفتن تو سر کیست کوروئد پلکسوس دو طرفه 5 و 6 میل دیده شده تروخدا شماهم این مشکلی داشتین بچتون سالمه الان لطفا جواب بدین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اصلاااا نگران نباش منم هفده هفته سنو انومالی دادم سه تا کیست کورویید تشخیص داده شد ۴و۵و۶میل 

دیروز ۲۴هفته بودم بازم برام آنومالی نوشت انجام دادم 

خداروشکر برطرف شده بودن 

دکتر سنوگرافی گفت تا ۱۰میل مشکلی نیست و رفع میشن 

اما اگه بزرگتر بشن درمانش برای وقتیه که به دنیا میاد 

انشالله از شما هم رفع میشه نگران نباش 

چیزای مقوی بخور 

گردو فندق میوه 

از غذاهای فست فودی هم دوری کن 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

کیست کوروئید پلکسوس دو طرفه معمولاً در سونوگرافی‌های دوران بارداری دیده می‌شود و در بیشتر موارد بی‌خطر است. این کیست‌ها معمولاً تا هفته‌های ۲۸ تا ۳۲ بارداری به‌طور خودبه‌خود از بین می‌روند و هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

آیا خطرناک است؟

در بیشتر موارد، خیر. این کیست‌ها به خودی خود بیماری محسوب نمی‌شوند و بر مغز یا رشد نوزاد تأثیری ندارند.

در موارد نادر، اگر همراه با سایر نقایص ژنتیکی (مانند تریزومی ۱۸) دیده شوند، ممکن است نیاز به بررسی‌های بیشتر باشد.

چه باید کرد؟

اگر سونوگرافی هیچ نقایص مادرزادی دیگری را نشان ندهد، جای نگرانی نیست.

در صورت مشاهده علائم مشکوک دیگر، پزشک ممکن است آزمایش‌های ژنتیکی مانند آمنیوسنتز را پیشنهاد دهد.

اگر پزشک شما نگرانی خاصی نداشته باشد، معمولاً نیازی به اقدام خاصی نیست و کیست‌ها خودبه‌خود از بین می‌روند.

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

مرسی عزیزم ممنونم بابت جوابت خیلی نگران بودم🥺🥺💔

استرس بیهوده به خودت نده اسمشون کیسته اندازشون شبیه جوش های ریز هست و اکثر جنین ها دارنش حتی بعضی از جنین ها با همین کیست ها به دنیا میان و تا یک سالگی ناپدید میشن 😘

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋