2777
2789
چرا عزیزم میشه این همه افراد با شرف دارن تو این سینما کار میکنن که تعداد شون خیلی زیاده لیلا حاتمی ...

منم همینو میگم اخه نمیشه همههه خانوما خراب باشن که 

ما واقعا ستاره هایی داریم تو سینما که به نظرم سرشون دعواست! 

مثلا خانوم ایزدیار با این توانایی بازیگری چه نیازی به این کار داره؟

کاربری سال1399:)
ممنونم عزیزم شما که تو جو این فضا هستین و واقفین به شرایط، این صحبتایی که تو تاپیک شد رو تایید میکنی ...

به نظرم میشه مثلا سوگل طهماسبی بازیگر خوبیه نجابت و حجابشم همیشه خوب بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم رشته بازیگری با سینما فرق میکنه سینما گرایش های کارگردانی و تدوین و و اینا داره بازیگری ...

البته اینم بگم کسایی که تو رشته بازیگری تحصیل میکنن شانس بیشتری برای ورود به بازارکار دارن

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

منم همینو میگم اخه نمیشه همههه خانوما خراب باشن که ما واقعا ستاره هایی داریم تو سینما که به نظرم سرش ...

قطعا همینه عزیزم الان تو همه چی پارتی هست ولی اینطوری هم نیست که هرکی پارتی داره موفقه 

پارتی هم تا یه حدی جوابه اگه طرف کارش خوب نباشه دیگه کارگردان ها چقدر به اعتبار پارتی طرف گند بزنن تو کارشون 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
ممنونم عزیزم شما که تو جو این فضا هستین و واقفین به شرایط، این صحبتایی که تو تاپیک شد رو تایید میکنی ...

متاسفانه تایید میکنم عزیزم🥲 

شما حتی خودتونم تو اون فضاها ممکنه اذیت شید 

و خب این کارگردانه که تصمیم میگیره شما چی بگید و چی بپوشید و چیکار کنید 

چون بعصی اوقات مجبوری عقاید و نظر خودتو کنار بذاری 

این ممکنه برای شما یکم سخت باشه 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

متاسفانه تایید میکنم عزیزم🥲 شما حتی خودتونم تو اون فضاها ممکنه اذیت شید و خب این کارگردانه که تصمیم ...

چقدر بد که ادم یه جاهایی مجبور میشه به خاطر عقایدش،علاقشو کنار بذاره 

قربون دستت عزیزم

ممنون از راهنماییتون

کاربری سال1399:)