2777
2789
عنوان

شما روانشناسها را قبول دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست
ولی من دارمش 🤣🤣راستش من واقعا مشکل دارم درستع یبار باشع ولی دلیلش ک جذب این رابطع شدم اگه خلش نکنم ...

نه بابا 

همه دخترها بار اول بدجور عاشق میشن. و فکر میکنن شخص بهترینه. حالا یه سری طرفشون خوب و مناسب درمیاد یه سری نه و باید بزارنش کنار‌. 

اگر سعی کنی بر احساست غلبه کنی و عاقلانه تصمیم بگیری دیگه هیچ وقت هم تکرار نمیکنی. برای اینم برو تجربه آدمهایی که با احساسشون رفتن جلو و ضرر کردن را بخون. 

تله چیه انسانی به یه گربه هم آدم وابسته میشه. 

اصلا رشد تو همین دل بستن و دل کندن به آدمها و موقعیت ها و اشیا 

همه همینیم. خاصیت انسانه. تله کجا بود. 

عزیزم منم همینو میگم. میگم فرد تو این شرایط اگر بی عقل باشه هیچیو نفهمه فکر هم نمیکنه آدم عاقل و سال ...

گلم بالاخره باید اون اختلال حل بشه یا نه، مثلا همون وسواسی که خودتون گفتین مراحل اولیه با درمان act زود خوب میشه اما بعدا نیاز به دارو دارمانی داره و درمانش هم سخت میشه، کلا درمان اختلالات وقتی هنوز علایمشون زیاد نشده خیلی راحت تره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این بیماری ها در قدیم بوده ولی همه انقدر درگیر کار و زندگی بودن که اصلا در موردش صحبت نمیشده

و اینکه روانشناس خوب داریم ولی روانشناس مزخرف هم خیلی داریم باید دقت کنی توی انتخابت

حالا قدیم مردم آنچنان تحفه اییم نبودن. آمار طلاق پایین بود چونکه مجبور بودن بسوزن و بسازنو نسل جالبی ...

نسل قبل که بهتر از نسل الانن. 

به نظر من ارامش داشتن واقعا زندگی میکردن کیف میکردن راضی بودن حتی با کمترینها. دلها نزدیک بود 

گلم بالاخره باید اون اختلال حل بشه یا نه، مثلا همون وسواسی که خودتون گفتین مراحل اولیه با درمان act ...

عزیزم حرف من اینه 

ادم دیوونه نیست که الکی بشینه فکر کنه وقتی گرفتاری هست آدم سالم فکر میکنه دنبال چاره ست اگر چاره پیدانکنه دوباره فکر میکنه یا حداقل کاری نتونه بکنه طبیعیه غصشو بخوره 

وسواس اختلالی به نظرم اون وحشتناکان مثل تمیزی بیش از حد. یا یه فکر الکی و تکراری. 

نه یکی که تا سر زیر مشکلات داره له میشه بعد میگن وسواس. خود اون شخص هم که میگه وسواس همون لحظه داره به مشکلات خونه و زندگی خودش فکر میکنه

درسته ولی کم مشکلات نداشتن

نمی دونم منظورتون از مشکل  چیه؟ به نظرم از نظر فرهنگی بله پایین تر بودن فکرها بسته تر بود. الان تفکرها بازتره. ولی از نظر روانی سالم بودن خوشحال و راضی بودن. دلهاشون مهربون. بخشش داشتن و همدلی

نمی دونم منظورتون از مشکل چیه؟ به نظرم از نظر فرهنگی بله پایین تر بودن فکرها بسته تر بود. الان تفکر ...

مشکلات مالی بیشتر و نبود امکانات 

و همچنین کوچکترین خطایی از بچه میدیدن کتکش میزدن😐

این خب مشکل روانی محسوب میشه دیگه

مثلا میگم بچه همسایه میرفته تو باغشون آلوچه میدزدیده. دیگه پدر و مادر بچه رو میزدن در صورتیکه میتونستن مث آدم بهش بفهمونن ک دزدی کار خوبی نیست

مشکلات مالی بیشتر و نبود امکانات و همچنین کوچکترین خطایی از بچه میدیدن کتکش میزدن😐این خب مشکل روانی ...

والا قبلنا بچه بهتر تربیت میشدن الان گستاخ و طلبکارن  و از سن پایین چه کارهایی که نمیکنند 

قبلا اینقدر فساد نبوده 

والا قبلنا بچه بهتر تربیت میشدن الان گستاخ و طلبکارن و از سن پایین چه کارهایی که نمیکنند قبلا اینقد ...

الان اگر پدرو مادر چیزی نمیگن یکی از دلایلش اینکه نمیخان بچه مثل خودشون ترسو و بزدل بار بیاد

تربیت بچه اگه درست باشه نه پررو میشه و نه ترسو بار میاد