2777
2789
عنوان

میشه باهام حرف بزنین نزدیکه پنیک بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 24 پست
عزیز دلم آروم باش هیچ چیزی ارزش اینو نداره که بخوای خودتو اینجوری اذیت کنی

منم همش بع دیگران توجه میکنم 

همه بهم اهمیت نمیدن 

احساش یی ارزشی میکنم 

دارم میزارم ازم سواستفاده کنه 

نمیدونم چی میخوام اژ زندگی 

من خیلی بی سیاستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همش بع دیگران توجه میکنم همه بهم اهمیت نمیدن احساش یی ارزشی میکنم دارم میزارم ازم سواستفاده کنه ...

منم گیج و معوجم

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

از مادرمم متنفرم و همزمان دوسش دارم

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
بخدا دخترم پدرمو در آورده ،عین این پیرزنا داره غر میزنه جایی هم ندارم از دستش فرار کنم

منم جایی ندارم از دست اینا فرار کنم

واااای دارم روانی میشم خواهر

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
ذهنتو منحرف کناز تخیلی خوشت میاد، فانتزیترسناک، کمدی، اکشن، جناییاهل فیلم دیدن هستی

اهل فیلم دیدن هستی چیه خودم بازیگر تئاترم  اجباری باید ببینم😂

چبز جنایی ام دوست دارم

منم همینطوز یکی ک بهش حس دارم فقط منو مثل کالا میبینع بازم ترک نمیکنم دارم میزارم بی ارزشم کنه

به خدا اعتیاد داریم خواهر که اینجوری ایم

کلی درس ریختخ سرم

کلی کار