2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر بالشت

73 بازدید | 5 پست

شوهرم گفت برو از طبقه بالا برام بالشت بیار گفتم خودت میتونی انجام بدی

هزارتا فحش رکیک داد و لباس هارو از رو جالباسی پرت کرد

خیلی آدم عصبی اییه

خونمو تو شیشه کرده، با زن عین برده رفتار میکنه هرچی میخاد دستور میده خودش نمیره 

نگین بد عادتش کردی 3 ساله همین اوضاع 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
تربیت نشده انتظار داری یهو درست بشه؟؟

هوفففف 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی زیاد درکت میکنم متاسفانه هیچوقت درست نمیشه

خدا صبر بده فقط