2777
2789
عنوان

شوهرمو حسابی ادب کردم

165 بازدید | 14 پست

بچه ها با شوهرم دعوام شده بود ترسوندن گفتم بیخود کردی به بابام فحش دادی من پریود شدم باردار نیستم اونم دونید اومد خونه ای خندیدم به ریشش اونم گفت مواظب بچمون باش'حالا تو این میون نفهمیدم مهمم براش یا نه آنقدر عصبی و بد دهنه بهش گفتم یبار دیگه چرت بگی زنگ میزنم به بابات فحش میدم

لطفا باهاش با سیاست برخورد کن شما خودت پرخاشگر و عصبی هستی 

بله براش مهمید 

حس خوبی نسبت به شما داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم حس شیشم داری؟شوهرم بجز من با زنی درارتباطه یا نیست؟

نه عزیزم در حد شیطنت اونم وقتایی ک از شما دلسرد میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خیانت نمیکنه ینی؟

نه شما خیلی حساسی خیلی رفتارات بده اذیت میکنید

نه شما خیلی حساسی خیلی رفتارات بده اذیت میکنید

اصلا دست خودم نیست خیلیاش، اروم و قرار یه وقتایی ندارم اون مثلا به بابام بی احترامی میکنه زور میگه گاهی خیلی حرص میخورم از دستش

اصلا دست خودم نیست خیلیاش، اروم و قرار یه وقتایی ندارم اون مثلا به بابام بی احترامی میکنه زور میگه گ ...

سکوت کن مطمئن باش برمیگرده واسه خودش شما منتظری زود بحث کنی گناه داره شوهرت خیلی خوبه

سکوت کن مطمئن باش برمیگرده واسه خودش شما منتظری زود بحث کنی گناه داره شوهرت خیلی خوبه

مممنونم گلم اره گاهی دلم براش میسوزه هم خوبه مهربونه هم یهو قاطی میکنه واقعا باید سکوت کرد پشیمون مبشه

مممنونم گلم اره گاهی دلم براش میسوزه هم خوبه مهربونه هم یهو قاطی میکنه واقعا باید سکوت کرد پشیمون مب ...

شما خودت هم زبانت تلخ تند تیزه 

مممنونم گلم اره گاهی دلم براش میسوزه هم خوبه مهربونه هم یهو قاطی میکنه واقعا باید سکوت کرد پشیمون مب ...

باید باهاش راه بیای محبت کنی