2777
2789

اطلاعات اولیه درمورد دی ان ای یاهمون ماده وراثتی این بود که صفات منتقل میشه؟

یعنی از قبل میدونستن دی ان ای وجود داره ولی نمیدونستن منتقل میشه؟

من‌گیج شدم الان صفات منتقل میشن یا ژن یا دی ان ای یا چی چرا نمیفهمم

بعد یکی بم بگه تدریس کی رو برااین فصل ببینم متوجه میشم

ژن   حاوی دی ان آ   است  و   عامل انتقال  اطلاعات صفات از یک نسل به نسل بعد است   و در ژن  جر ء  اصلی  انتقال وراثت   دی ان آ  است ،،،از  اول کسی منکر انتقال وراثت نبوده   عامل انتقال وراثت   مشخص نبود  رفتند گشتند تا به دی ان آ رسیدند .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حنیف دیدم 

نگاه میدونست یه چیزی هست که منتقل میشه دارای اطلاعات وراثتی و نسبتا پایداره (میشه سوال اولت) 

بعدش فهمیدن اه این همون نوکلئیک اسیده که میشناختیم از یه باز و قند ۵ کربنه و یک تا سه گروه فسفات تشکیل شده

من حنیف دیدم نگاه میدونست یه چیزی هست که منتقل میشه دارای اطلاعات وراثتی و نسبتا پایداره (میشه سوال ...

الان اونچه ک منتقل میشه همون دی ان ایه؟

همون ژن ک بخشی از دی ان ایه؟

الان اونچه ک منتقل میشه همون دی ان ایه؟همون ژن ک بخشی از دی ان ایه؟

اره انچه که منتقل میشه دنا است تو تقسیم سلولی
ولی تو ازمایش گریفیت جون نمیدونن ماده وراثتی دنا است نمتونی بگی دنا فقط تو گریفیت