2777
2789

آخی یاد خودم افتادم قبل ازدواجم پسری بود که ادعای عشق داشت و دو سال از من کوچکتر بود و می گفت بدون من نمیتونه زندگی کنه... بعدش گفت خیلی تلاش کردم خانوادم راضی نمیشن و با هم کات کردیم رفت و بعد سه ماه که من داشتم با خواستگار جدیدم صحبت می کردم دوباره اومد منم تحت تاثیر قرار گرفتم و خواستگارم رو رد کردم و بهش خبر دادم که خواستگارم رو بخاطر تو رد کردم و در جواب بهم گفت زندگی خودته و به من ربطی نداره داغون شده بودم اصلا باورم نمیشد روحیه ام خیلی بد بود بعد دو ماه با همسرم دوست شدم دیگه نمی‌خواستم ازدواج کنم فقط می خواستم حال و هوام عوض بشه دوباره پسره پیداش شد و این بار بهش گفتم برای همیشه برو من دیگه کاری باهات ندارم گفت من بدون تو می میرم گفت هیچیت نمیشه دیگه خداحافظی کرد و رفت بعد یکماه دیدم پروفایل اینستاش نوشته متاهل و متعهد و عکس خودش و نامزدش رو گذاشته... خوشحال شدم که دوباره بخاطر این آدم بی شخصیت تحت تاثیر قرار نگرفتم... عشق واقعی رو با همسرم تجربه کردم بعد از سه سال تلاش دو طرفه و دوستی چندین سال پیش ازدواج کردیم با وجود مخالفت هر دو خانواده  و در طول این سالها خدا رو هزار مرتبه بابت ازدواج و آشنایی با همسرم شکر کردم.

اگه بخوادت حتی اگه خانواده هم راضی نشدن باز یه راهی پیدا میکنه خیلی به حرفاش اطمینان نکن

منم خیلی اینارو بهش میگم خیلی خودمم خیلی ناامید شدم فقط وایسادم ک بهم‌ثابت کنه و کلا کات کردم چون میدونم بدون من نمیتونه

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی یاد خودم افتادم قبل ازدواجم پسری بود که ادعای عشق داشت و دو سال از من کوچکتر بود و می گفت بدون م ...

عزیزمممم خداروشکرررر 

مخالفت خونواده خبلی سخته در چ مورد مخالف بودن عزیزم

۲ سال همه چی کاملا اوکی صدمون برای هم بود جوری ک الان نمیتونیم کسیو جای هم بیاریم میگه ن میخام و ن م ...

اینجوری خیلی سختت میشه ک اگه یه درصد بهم نرسیدید چی ، بعدشم پسری ک بخوادت باید خونوادش و راضی کنه بقیش بهونس اگه میگه نمیشه 

ببین بزار بزرگ‌تر بشه حداقل ۲۵ برسه و دوم اینکه پسری ک بخوادت با خانواده حرف میزنه اوناهم درک میکنن ...

اخه باید زودتر تکلیفمون روشن بشه من نمیتونم بیشتر از این عذاب بکشم مامانش بکم نرم شده ولی باباش نه زیاد درکی ندارن اخه

منم دارم دوری میکنم ینی کلا بلاکش کردم ولی وقتی هق میزد جلوم لاغر شده اصن دنیا رو سرم خراب شد

خب بگو گریه مبکنی من چه کاری از دستم برمیاد مثلا😐😐

گریه میکنه تا لوسش کنی دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینجوری خیلی سختت میشه ک اگه یه درصد بهم نرسیدید چی ، بعدشم پسری ک بخوادت باید خونوادش و راضی کنه بق ...

همون دیگه برای همین کات کردم نمیدونم بخدا قسم بااینهمه عشق و دلبستگی چیکار کنم من ی درصد ایندمو بدون اون تصور نکردم دیشب بهش گفتم تو خودت نخاستی اینو ک گفتم بغضش ترکید و هق هق گریه میکرد گفت تو از دل من خبر داری ک این حرفو یمزنی دو سال همه ایندمو باتو دیدم و ساختم حالا نباید بهت برسم خیلی سخت بود خیلی اخر دیدم ساکت نمبشه اشکاشو پاک کردم ولی باز فایده نداشت چشاش دیگ باز نمیشد

خب بگو گریه مبکنی من چه کاری از دستم برمیاد مثلا😐😐گریه میکنه تا لوسش کنی دیگه

خیلی نیاز ب توجه و محبت من بوده اخه رابطمون واقعی بود  خمه حسرت میخوردن ای خدا 

الان کات کردم و بلاکه کلا ولی میاد جلوی مدرسه میدونم 

بنظرت دوری بهش فشار میاره وقتی از من ناامید شه و هیچی نبینه میره ب خونوادش فشار بیارع 

انکار حاضر اماده میخاد مثلا میگه دعا میکنم فقط بهت برسم 

اخه باید زودتر تکلیفمون روشن بشه من نمیتونم بیشتر از این عذاب بکشم مامانش بکم نرم شده ولی باباش نه ز ...

میفهمم بخاطر سنته بخدا ک کامل میفهمم خسته میشه آدم از دوستی زیاد از دیت رفتن و از زندگی تکراری !!!!ولی اون پسر باید یسری چیزا بسازه 

مثلا معافیت داره؟!

شاغله؟!

درس میخونه؟

درآمد !؟ 

ماشین 

شرایط خونه رهن یا اجازه کردن !!!

میدونم ک باید تکلیف روشن شه ولی نامزدی طولانی یا عقد طولانی هم خوب نیس ب اینم فکر کن ! شماها ک انقد همو دوسدارین چیزی نمیتونه مانع باشه پدرش هم کوتاه میاد

عشقتون ابدی

عزیزمممم خداروشکرررر مخالفت خونواده خبلی سخته در چ مورد مخالف بودن عزیزم

ممنونم گلم.... خانواده همسرم فقط ازدواج سنتی رو قبول داشتند، پدر من هم با مهریه پایین و شرایطی که من قبول کرده بودم راضی نبود... فرهنگ هامون هم خیلی فرق داره با هم... البته من و همسرم با هم اوکی هستیم.

عزیزم اگر دو نفر همدیگه رو بخوان می‌توانند اینقدر منتظر هم بمانند تا خانواده ها راضی بشن ولی خیلی پسرها ادعای عاشقی میکنند و تسلیم خانواده هاشون هستند.

عزیزم اگر عشقت  خسته شد و گفت که خانوادم راضی نمیشن بدون داره بهونه میاره و سعی کن منطقی رفتار کنی..‌. زندگی مشترک بزرگترین تصمیم زندگی هست.

میفهمم بخاطر سنته بخدا ک کامل میفهمم خسته میشه آدم از دوستی زیاد از دیت رفتن و از زندگی تکراری !!!!و ...

فداب محبتت گلم 

نه بقران من فقط باهمین دوست شدم اونم چون دوستم معرفی کرد و بهم‌ثابت شد 

اره سربازی رفته سرکار میره ماشینم داره خونهم تقریبا اوکیه همه چیش با خودم بود ینی با من ک بود ابن پیشرفتارو کرد برای همین میگه نیمتونم بدونت 

واقعا کوتاه میاد اخهذاون تلاشش کمه انگار ؟

ممنونم گلم.... خانواده همسرم فقط ازدواج سنتی رو قبول داشتند، پدر من هم با مهریه پایین و شرایطی که من ...

اره عزیزم میغهمم منظورتو خوشبخت بشین 

خودش ک میگه کم نیاوردم قبول نکردم ک بهم نرسیم امید دارم 

ولی خبذتلاشش کمه 

فداب محبتت گلم نه بقران من فقط باهمین دوست شدم اونم چون دوستم معرفی کرد و بهم‌ثابت شد اره سربازی رفت ...

بنظرم باید صحبت کنه و پای حرفش مردونه بمونه کم کاری داره اره

کوتاه نیا !!!! دلت نسوزه ک همش بخواید رل بمونید حداقل یه تاریخ تعیین می‌کرد برا خودش و دلگرمی شما ک‌نتونه زیر قولش بزنه 

اگه خیلی میخوادت راهش هم پیدا میشه کم کمش اینه مادره پدره رو راضی کنه

خیلی نیاز ب توجه و محبت من بوده اخه رابطمون واقعی بود خمه حسرت میخوردن ای خدا الان کات کردم و بلاکه ...

زن بابد ناز کنه

مرد باید ناز بکشه

دعا چه فایده داره

بگو خودتو به خانوادت اثبات کن 

خانوادش حق دارن میگن این امادگی ازدواج نداره دیگه که جلو نمیان

اینجور مردهارو ازدواج هم بکنی باید واسش مادری کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بنظرم باید صحبت کنه و پای حرفش مردونه بمونه کم کاری داره ارهکوتاه نیا !!!! دلت نسوزه ک همش بخواید رل ...

منم همینارو میگم میگه میترسم ک نشه میترسم از همه چی دیگ از نه شنیدن بیزار شدم خیلی دلسرد شده ب خونوادش 

اخه مامانه اصلاااا رو باباهه تاثیر نداره نمیتونه مخشو بزنه وای