2777
2789
نخیر تا پارسال که شبکه نسیم میداد میدیدم

اون که شبکه نسیم میداد که بازیگرا نبودن و آدم های معمولی بودن و چرت محض بود 

این که بازیگرا هستن خیلی خفنه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خوب بازی راحتی که نیست.ولی ایمان صفا رو ببین مثل کف دست براش روشنه همه چی

الکی که نیست دارن برای یک جامعه برنامه تولید میکنن 

توی کاری که استعداد ندارن ادعا نداشته باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما خونوادگی هفته ای یکی دو بار بازی میکنیم خوبه

منم عاشق مافیام 

دوست دارم برم کافه مافیا بازی کنم 

ولی بابام دوست نداره برم چون سنم کمه 

بهش گفتم با خودش باهم بریم گفت باشه 

حالا فعلا منتظرم که وقتم آزاد تر شه برم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
چندسالته

۱۶