2777
2789
عنوان

آقا یه سوال چرا همه ها سلیطن❓

108 بازدید | 13 پست

چرا مامان من عمه خوبیه؟!

ولی عمه های من سلیطه ان؟!

من که کلن از همه فامیل بابام متنفرم از همشون دلسرد و متنفرم و به شدت کینه دارم ازشون مخصوصن عمه هام 

الان با مامانم لج افتادن پشت سرمون حرف میزنن منم اعصابم خورده واقعا پشیمونم از اینکه روز زن به عمه هام زنگ زدم اونم گفتم مامانم مجبورم کرد امیدوار بودم پشیمون نشم که الان واقعا پشیمونم خیلی از دست مامانم ناراحتم خودمو کوچیک کردم الان اینقدر ازشون کینه دارم که میخام سر به تنشون نباشه 🥲 

چرا آدم بدا نمیمیرن؟! یعنی واقعا خدا اینارو نمی‌بینه 

لطفاً قبل از اینکه جبهه بگیرین توهین کنین اول کامل بخونین بعد هرچی خاستین بگین 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

منم از خانواده عمم متنفرمخیلی بی کلاس و بی فرهنگنمن زیاد محلشون نمیدم

🥲🥲هعب 

ماهم ازشون دوریم ولی باز پست سرمون حرف میزنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

میگن تا قبل ۲۰ سالگی چهره واقعی خانواده پدریتو می‌شناسی

بعد ۲۰ خانواده مادری. 

واسه من که عمه و خاله نداره همشون مثل همن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

همه عمه ها یجور نیستنحتما مامانت خوبه که دارن حسادتشو میکننبه دل نگیر چهار صباح دیگه اینا هم میمیرن ...

والا هرچی آدم بده اومده تو فامیل من 

خیلی ازشون کینه دارم خیلی 

اصلا از خدامه زودتر بمیرن

میگن تا قبل ۲۰ سالگی چهره واقعی خانواده پدریتو می‌شناسیبعد ۲۰ خانواده مادری. واسه من که عمه و خاله ن ...

دقیقن 

لعنت بهشون 

😂😂ماهم همش پشت سر مامان و ابجیم حرف میزنن

به ی ورت بگیر😂

من تازه پسرشون چن سال خواستگارم بود خیلی عاشقم بود جواب رد دادم سر اون خیلی عقده و کینه دارن ازم میخوان پشت سرم حرف بزنن تا کسی دیگه تو فامیل منو نخواد😂ولی نمیدونن من تا عید نامزد میکنم😌😂

به ی ورت بگیر😂من تازه پسرشون چن سال خواستگارم بود خیلی عاشقم بود جواب رد دادم سر اون خیلی عقده و کی ...

😂🥲الهی 

لعنت بهشون 

خوشبخت‌ شی گلم