تاج_خورشید مدیر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 عنوان کیا وسواس فکری دارن یا داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 79 پست بیاید از وسواس هاتون بگید تا به این پی ببریم که ذهنمون مشکل داره و در واقعیت چیزی برای ترسیدن وجود نداره بگید چیکار کنیم برا درمانش دیروز | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 چی بگم چی جا بمونه؟!وسواس فکری شب ها نگاه کردن ب خانوادم ک ببینم نفس میکشنوسواس فکری درست قرار دادن ... من میفهممت من علاوه بر اینه وسواس بیماری و غرق شدن و... رو هم دارم😑
وجدان_صدای_خداست عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 8338 این وسواس عملیه خب فکری فرق داره وسواس فکری فکر کنم بچه ها کاملا نمیدونن چیه یعنی آدم مدام مدام فکر میکنه ، درباره یه مسئله انواع و اقسام سناریو ها ممکن میچینه و تحلیل میکنه و خلاصه زیاد فکر میکنه آدم درباره همه چی
niushaaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 7258 وسواستفاده بیماری خیلی بده چیکار کردی درمان شد من خیلی دکتر رفتم موثر بودولی دیدم دیگه دید ادما نسبت بهم عوض شذه و ادم عصبی تری شدم خودم کم کم با خودم کنار اومدم با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 من وسواس فکری داشتم دوساله تحت نظرروانپزشکم چند ماهی خوب بودم چندروزه دوباره برگشته . دارم دیوانه ... چرا برگشت اتفاق خاصی افتاده؟ وسواس به چی داری؟منم ۴/۵ماه دارو میخوردم خوب بود از یه جایی به بعد دیگه انگار داروها روم اثر نداشتن و وسواسم برگشت منم قرصامو قطع کردم چون خوردن نخوردنشون فرقی نداشت از دکترت نپرسیدی دلیلش چیه؟و کلا به چیا فکر میکنی
کریم_خان_زندیه عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 484 کریم خان روانشناس رفتم فایده نداشت واسه شما جواب داد؟ بله واقعا اخه روانشناست بستگی داره کی باشه من انلاین گرفتم توی اسنپ دکتر و واقعا نتیجه داد «شاهی بدون کلاه»
roshanak88 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1508 من میفهممت من علاوه بر اینه وسواس بیماری و غرق شدن و... رو هم دارم😑 من مغزم خیلی درگیره عزیزم گاها گریه میکنم واس افکارم ک مجبورم ب چک کردن های مکرر و غیرعادی میکننخدا کمک حالمون باشه ♥️ALLAH♥️
کریم_خان_زندیه عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 484 چرا برگشت اتفاق خاصی افتاده؟ وسواس به چی داری؟منم ۴/۵ماه دارو میخوردم خوب بود از یه جایی به بعد دیگه ... باور نمیکنی ولی وسواس با یک جلسه تا ۵۰ درصد درست شد «شاهی بدون کلاه»
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 تجربه من اینه که باهاش بجنگ برو وو دلش تا بفهمی بیخوده یعنی چی مثلا
aboutatii عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 940 جدی؟ چطوری خوب شدی؟ چند مدت بود که داشتیش؟ و وسواس به چی بود؟ اره خودم خواستم که تمومش کنم وسواس تمیزی دستامو یکسره میشستم همینطور پاهامو بعد هر دسشتویییه مدتم به خاطر هر چیزی به همه میگفتم ببخشید😐چند سالی اینجوری بودم که دیگه کم کم خوب شد
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 وسواس فکری فکر کنم بچه ها کاملا نمیدونن چیه یعنی آدم مدام مدام فکر میکنه ، درباره یه مسئله انواع و ا ... اره دقیقا من اینطوریم
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 من خیلی دکتر رفتم موثر بودولی دیدم دیگه دید ادما نسبت بهم عوض شذه و ادم عصبی تری شدم خودم کم کم با ... دکتر کمک کرد؟ دکترت کی بود
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 بله واقعا اخه روانشناست بستگی داره کی باشه من انلاین گرفتم توی اسنپ دکتر و واقعا نتیجه داد کی بود چند جلسه باهاش گرفتی من تو اسنپ با یه خانم گرفتم نتیجه نداد و حضوری هم با یه آقا مشاوره گرفتم بازم نشد اینا فقط تکنیک های تنفس و ریلکس کردن رو میگفتن در حالی که من مشکلم وسواسم بود
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 من مغزم خیلی درگیره عزیزم گاها گریه میکنم واس افکارم ک مجبورم ب چک کردن های مکرر و غیرعادی میکننخدا ... منم میفهمم کامل
تاج_خورشید مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5455 باور نمیکنی ولی وسواس با یک جلسه تا ۵۰ درصد درست شد مگه چیا بهت گفت وسواس درباره چی بود