2777
2789

قرار بود یه مهمونی بیاد خونمون گفته بودن فعلا فامیل ها با خبر نشن منم نگفتم چند بار ازم پرسیدن گفتم نه الان قهر کردن بعد نمیدونم سر این جریانه یانه چون خواهرشوهرم با خواهرشوهرخودش قهره من تو یه جمعی با اون خواهرشوهرش گفتم خندیدم الان نمیدونم دقیقا سرچی قهر کرده منظورتون چیزی بهش بگم کارش زشته یانه برام مهم نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ اشتباهی نکردی بی خیال بچسب به شوهر رو زندگیت تا جون خواهرشورت دراد

میدونی برام مهم نیستا و لی نمیدونم چرا حرصم گرفته از کارش پیامش دادم احوالش پرسیدم دیده ولی جواب نداده 

میدونی برام مهم نیستا و لی نمیدونم چرا حرصم گرفته از کارش پیامش دادم احوالش پرسیدم دیده ولی جواب ندا ...

اول اون پیر و پاتالارو بنداز بیرون بعد با اخلاق خوب همسرت جذب کن والاه این همه مدت باهاش خلوت کردی و به خودت وابسته ش نکردی 

از دستشون عصبی شدم 

حتما هم زدی تو خط احترام و به اونا 

قشنگ پیش شون بچسب به شوهرت  با شوخی سرشونه هاشو پیش اونا ماساژ بده  هزارتا کار دیگه چی بگم اخه