2777
2789

من خودم سه تا دسته گل دارم خداحفظشون کنه.ولی با این گرونی دهنمون سرویسه حساب کردم لباس معمولی و کفش برای سه تاشون حدود ده میلیون پول میخاد لباسای ارزونم هست ک شیک نیستن خب.زمین داریم میسازیم حسابی خرج برداشته.اونقدر دلشوره عید و دارم ک خدا میدونه.سکه پارسیانم دارم حدود ده تومن دلم نمیاد بفروشم‌.الان کسایی ک تک فرزند دارن خب دغدغه آنچنانی ندارن.خدا همه بچه هارو حفظ کنه انشاالله.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

هیچ لزومی نداره دم عید از این خرجها بکنین

بچه باید یاد بگیره هروقت به چیزی نیاز پیدا کرد باید بخره، نه صرفا چون عیده، یا چون اول پاییزه، یا چون همه میخرن اونم بخره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی برا هرکدوم یع دست لباس خوب نونگی بخری اگر کفش و شلوار لی دارن بعد بلوزش رو با همونه شلوار و کفش بپوشن  قرار نیست از یرتا پا جدید بسن کت یه دست کافیه هر وقت داشتی بیشتر بهر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
هیچ لزومی نداره دم عید از این خرجها بکنینبچه باید یاد بگیره هروقت به چیزی نیاز پیدا کرد باید بخره، ن ...

خب بالاخره خونه اقوام ک میریم ما هم هرروز ک لباس نمیخریم نیاز ب لباس نو دارن.بالاخره تو تن بقیه بچه ها میببنن دلشون میخاد.نه ک نتونیم بخریم.میتونیم ولی خب ب سختی.چون قسط اینا زیاد داریم.کلا میگم گرونیه دیگه

میتونی برا هرکدوم یع دست لباس خوب نونگی بخری اگر کفش و شلوار لی دارن بعد بلوزش رو با همونه شلوار و ک ...

شلوار لی لازم دارن.هر سه تاشون.چون رشد میکنن کوچیک میشه دیگه.والا بلوز هم نیاز دارن اصلا همه چی نیاز دارن.همه چی دارن ها.منتها چندبار شسته شده رنگ و رو رفته شده

واقعا برای بچه نمیشه خرید نکرد. جدای از عید اصلا لازم دارن چون توی رشد هستن لباس کوچک میشه. خدا حفظ ...

ممنونم گلم خدا ب مال همه برکت بده

واقعا برای بچه نمیشه خرید نکرد. جدای از عید اصلا لازم دارن چون توی رشد هستن لباس کوچک میشه. خدا حفظ ...

ممنونم گلم خدا ب مال همه برکت بده

دیگه سه تا واقعاً زیادن ،خداوند نگعشون داره برا ت

ممنونم عزیزم.چراغ خونمن دخترام.منتها گرونیه.البته خودم سرکار برم ک اصلا مشکلی نداریم.منتها فعلا کوچیکن بچه هام.منتظرم از شیر بگیرم دختر کوچیکمو

ممنونم عزیزم.چراغ خونمن دخترام.منتها گرونیه.البته خودم سرکار برم ک اصلا مشکلی نداریم.منتها فعلا کوچی ...

به امید خدا ،ولله سخته برای هممون

این همه رسم و رسومات الکی بیچارمون کردن

عید،یلدا،عروسیو،،،،،