2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد یه کاری کنم داداشم بره دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
۲۸ سال این مدلی بوده تو ۴ سال هیچ تغییری توش ایجاد نمیشه تازه اگه بدترم نشه

۲۶ عزیزم😁 از اول هم اینطور نبود 

یه برحه‌ای اینطوری شد و الانم خیلی خیلی بهتر از قبله ولی خب بازم  سربازی که قسمت نشد  لاقل خوابگاه بره از ایرادگیری‌هاش کم بشه قدر خونه رو بدونه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

حتما می ارزه
فامیل ما تو 30 سالگی یهو تصمیم گرفت دندون بخونه
میگفت نمیدونم چجوری ولی من باید مهر ماه سال بعد دانشجو دندون باشم
خوند و قبول شد لامصب

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به رشته خاصی علاقه داره؟

هرجا پول توش باشه علاقه داره😂 الان حقوق توی انسانی خب پردرآمدتره اونو مطمئنم علاقه‌مند میشه🤣

ولی اون قدیما ادبیات رو دوس داشت

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

حتما می ارزه فامیل ما تو 30 سالگی یهو تصمیم گرفت دندون بخونه میگفت نمیدونم چجوری ولی من باید مهر ماه ...

واقعا لامصب🥲ماشالا به اراده‌ش 

بدبختی اگه تا دیپلم هم ادامه میداد باز راحت تر بود ایجاد سابقه اسمش گنده‌س 

والا اون موقع که جو گرفتش میخواست بشینه بخونهیکم پرس و جو کرد دید طول میکشه بیخیال شدالان میخوام یه ...

باتوجه اینکه میگی وضع مالیش خوب نیست

خب ببین: اگه بره آزاد هزینه ها زیاده

اگه بخواد رشته های مهندسی بخونه اونم بلاخره هزینه داره،سختی درساش زیاده. تجربی هم که واقعا سخته وچون یه دوره ای رو طی کرده فک نکنم بخواد مثلا دو سه سال پشت کنکور بمونه! 

رشته های انسانی هم که واقعا نسبی ان وضعیت بازار کارشون، 

به نظرم بهتره کاردانی حسابداری بگیرن ومهارت کامپیوتر ونرم افرار یاد بگیرن

کاردانی حسابداری با سوابق هست نیاز به پشت کنکور بودن نداره بعدا اگه علاقه داشت یه شغل خوبم پیدا کرد کارشناسی هم میتونه بخونه

ـــــ🤍ــــــ"

باتوجه اینکه میگی وضع مالیش خوب نیستخب ببین: اگه بره آزاد هزینه ها زیادهاگه بخواد رشته های مهندسی بخ ...

درست میگین اینم هست

واقعا لامصب🥲ماشالا به اراده‌ش بدبختی اگه تا دیپلم هم ادامه میداد باز راحت تر بود ایجاد سابقه اسمش گ ...

ن بابا کاری نداره امسال آموزش ببینه ایجاد سابقه کنه درست درمون سال بعدم کنکور بده

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰