2777
2789

نامزدی داداشم جدی حس تهوع دارم

همه غریبه هستن اهنگ بلنده 

پنیک اتک 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی نیست با بینی یه نفس بگیر ، بدون اینکه بدی بیرون یه نفس دیگه بگیر ، بعد آروم بده بیرون چندبار انجام بده 

به خودت بگو هیچی نیست ، چند ثانیه بیشتر نیست ،الان تموم میشه ، الا بیکر الله تطمعن‌القلوبم بگوو تموم میشه الان 

شروع کن سر انگشتاتو فشار بده

خیلی ضایع شد همه نگاهم میکنن از بس اخم کردم 

داشت گریم میگرفت

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

خیلی ضایع شد همه نگاهم میکنن از بس اخم کردم داشت گریم میگرفت

به این چیزا فکر نکن اصن ، منم پیش دوستام اینجوری شدم ، سیستم عصبیت مثه یه بچه میمونه که نگاهش به توسعه ، اگر میتونی ، با یه حالت اعتماد بنفس بشین ، سرتو بگیر بالا ، راحت بشین ، فروکش می‌کنه