تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله هر کی هر سحر جادویی درست کرده برا من و عزیزانم باطل شه سحر جادوش و انشالله خدا هر کی که برا من و عزیزانم هر گونه دعا میره میگیره یه جوری خدا همین روزا خیلی زود ادب کنه این بندهاش بد ذاتشو که تا اخر عمر جرئت نکنن بدی و ظلم و سحر جادو کنن من و عزیزانمو🥺😔
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جون هر کی دوست دارید دعا کنید انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭
تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و انشالله من و عزیزانم محتاج هیشکی تو هیچی نشیم و انشالله خدا عزیزانم رو حفظ کنه و عمر خیلی طولانی خدا به عزیزام بده
سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم .خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .