2777
2789
عنوان

اسم بدید سر نماز شب براتون دعا کنم✨🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول باشه الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای به راه راست هدایت شدن همسر دوستم و امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم 

@مامانبزرگپانیذ    

@اعتصامی    

@فرانک20    

@دخترناراحت    

@دل_غمگین    

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

تو رو خدا و قرآن دعا کن به خواهرم جهیزیه و لباساشو کامل بدن به خواهرم خیلی زود و اصلا تو لباسای و وسیله های خواهرم کسی نگرده 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

خواهش می کنم  برای منم دعا کن خدا حاجتمو بده

التماس دعا (زهرا هستم)

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار و موفق و سالم و آبرو دار و خوش شانس و زیبا و خوش اقبال و آبرو دار و خوش اقبال و شاد و خوشبخت و عمر خیلی طولانی خدا به من و عزیزانم بده انشالله😔 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خلاص و در امان شیم از آدمای جادوگر و ظالم و بدجنس و خبیث و بد ذات و خدا نترس🥺🙏

پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه و از کنارمون رد میشه از عمد با دست یا پاش میزنتمون😓😒😭🥺 خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون بنویسید و دعا کنید پدرم امشب سکته یا تصادف کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون امشب کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

تو رو خدا دعا کن پدرم انشالله همین روزا بره سر یه کار ثابت و انشالله از اول صبح تا اخر شب هر روز هفته پدرم سرکار باشه و اصلا بیکار نشه و نتونه هیچ وقت بیاد خونه خیلی ناراحتمون میکنه😭🥺