2777
2789
عنوان

خانومای ورزشکار میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما برای من بدنسازی رو پیشنهاد میکنید؟؟و اینکه میگن باید رژیم هم رعایت بشه من اگر برنجم رو کم کنم و ...

من به همه پیشنهاد میدم به جز اونی که بالای بیست کیلو اضافه وزن داره کم کنه بعد بدنسازی،،، به جز قندای مصنوعی ،فست فود هم حذف کن ،برنجم حذف نکن ،هفته ای یه بار بخور حذف کردنش ریزش مو میاره و چیزای دیگه ،،،،یکم هزینه هات زیاد میشه اما ارزششو داره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

[QUOTE=367709347]من به همه پیشنهاد میدم به جز اونی که بالای بیست کیلو اضافه وزن داره کم کنه بعد بدنسازی،،، به جز قندا ...[/QUOTE

یه روز درمیون میخام برم چون هرروز بخاطر مدرسه وقت نمیکنم میشه حدودا بهم بگین بعد از چه مدتی نتیجشو میبینم؟

[QUOTE=367709347]من به همه پیشنهاد میدم به جز اونی که بالای بیست کیلو اضافه وزن داره کم کنه بعد بدنس ...

بستگی به شدت تمرین و وزنه هات داره به روزای تمرینات ،حداقل باید هفته ای پنج روز بری ،سه روز پایین تنه ،دوروز بالاتنه ،،وزنه هات باید یه جوری باشه که نه اینقدر سنگین که اشتباه بزنی نه اینقدر سبک که راحت حرکت و بزنی ،،، بین ستات یک دقیقه استراحت و داشته باش و از همه مهمتر تغذیه بعدش

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
عزیزم بدنسازی لاغر میکنه؟؟

بله ،تمام ورزشای هوازی تا 24 ساعت بعدش چربی میسوزنی ،تو بدنسازی تا 48 ساعت 

من برای لاغری بازو برم بدنسازی روی بازو کار کنم بنظرتون یا ورزش چربی سوزی هوازی؟

معلومه که بدنسازی ،شما با دو تا دمبل و یه صفحه هم تو خونه میتونی بازوهات و جمع کنی ،حتی تا عید 

نظری ک خودم دارم و قبولش دارممن خودم زومبا رفتم رقص ب روحیه ام نخورد ولی خوب لاغر می‌کردایروبیک رفتم ...

منم دقیقا همین نظرو دارم

ژیمناستیکم خیلی خوبه بدنسازی باهاش کار میتونی بکنی

میدونی یه چیزی بهت بگم من ۱۰ سال درزشای مختلف دارم میرم بدنسازی خالی اینکه فقط هیکل بسازی فایده نداره وقتی زور نداشته باشی انعطاف نداشته باشی..

عزیزم دمبل چند کیلویی برای خونه بگیرم؟ خیلی وقته بدنسازی کار نکردم

چون واسه کات کردنه ،دو تا سه کیلویی با یه صفحه 5 کیلو ، تعداد حرکتات هم 18 و 21 باشه ،پنج ست