2777
2789
عنوان

به خواستگار قبلم پیام بدم

117 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

پارسال دوتا خواستگار داشتم 

یکیش رییس بانک بود ۱۴ سال از من بزرگتر بود یه بار تو عقد جدا شده بود و یکم هم اسگل مانند بود.

یکی دیگش بیکار بود چهار سال از من بزرگتر بود من دومی رو انتخاب کردم و عقد کردم ولی جدا شد ازم و منو نخواست به خاطر اینکه خواهرم بیمار شد.

الان خیلی بار سنگینی رو دوش خانوادم هستم 

هم غصمو میخورن

هم همش واسشون خرج میتراشم 

همیشه عصبانی و ناراحتم 

می‌خوام از این خونه برم تا کمی راحت بشن از دست من 

می‌خوام یه پیام بدم به خواستگار قبلیم ببینم هنوزم منو میخواد یا نه 🥺

چی بگم؟ چطوری شروع کنم؟ نکنه ازدواج کرده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارو نکن

خوبه دوروز دیگه بگه تو اومدی سمتم تو اومدی دنبالم منم هوایی کردی؟؟؟

بنظرم اگه خیلی مصمم هستی ک پیام بدی یجور رفتار کن ک انگار اشتباه پیام دادی یا اشتباه زنگ زدی...اینجوری خیلی بهتره تا اینکه بگی بیا منو بگیر

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اینکارو نکنخوبه دوروز دیگه بگه تو اومدی سمتم تو اومدی دنبالم منم هوایی کردی؟؟؟بنظرم اگه خیلی مصمم هس ...

نه گلم نمیگم بیا منو بگیر 

واسه همین میگم چطوری برم سمتش که ضایع نباشه 

همینو میپرسم

فقط واسه این که بری میخوای باهاش ازدواج کنی به نظرت یه ازدواج ناموفق دیگه حال خودت و خانوادت رو خوب ...

دیگه اگه اشتباه بود ازدواجم اصلا از مشکلاتم به خانوادم نمیگم 

فقط میرم که راحت بشن

نه گلم نمیگم بیا منو بگیر واسه همین میگم چطوری برم سمتش که ضایع نباشه همینو میپرسم

بنظرم یه پیامیو به اشتباه براش بفرست حالا اگه جواب داد بگو اشتباه فرستادم سریع نگو ببخشید اشتباه فرستادم ممکنه جوابی نده

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
دیگه اگه اشتباه بود ازدواجم اصلا از مشکلاتم به خانوادم نمیگم فقط میرم که راحت بشن

الان تو مشکلات و درماندگی داری تصمیم اشتباه میگیری میخوای از این وضعیت بیرون بیای ولی این راهش نیست