2777
2789
عنوان

اگه دختر عموم پزشکی قبول بشه فکر کنم باید خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست

نشون بده تو رشته خودت خیلی با استعدادی و میتونی براحتی کار پیدا کنی و رو پای خودت واستی، اجازه بده بفهمن اشتباه میکنن البته با عمل

حتی تو زمینه های دیگه غیر کار و درس مثل دنبال کردن یه هنر، آشپزی و ... کاری کن بهت افتخار کنن

آدم که نمیتونه جای کس دیگه زندگی کنه، هدف زندگی همه آدما که نمیشه پزشکی قبول شدن باشه تا ثابت کنه با ارزشه 

نه فرهنگیان راحت نیست سوء تفاهم نشه من دوستای خودم دارن براش درس میخونن می‌دونم تازه استرس مصاحبه که ...

آره با حرفت موافقم

ببین منم خانواده ای مثل تو دارم قصدشون فقط اینه به بچشون انگیزه بده ولی به بدترین نحو ممکن این کارو میکنن فکر میکنن با تخریب بچه میشه باعث پیشرفتش شد

و این عقایدشونم از بین نمیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من دور بری. هام پزشک هستن یا سونوگرافی دارن درامدی که پزشکی هیچ رشته ای حتی قاچاق فروشی نداره ...

باشه من نگفتم درآمد ندارن که گفتن خیلی هاشون درآمد خوبی ندارن منم خیلی ها رو دیدم پزشک عمومی هستن با درآمد پایین تخصص کار هر کسی نیست الان شما میگی سونوگرافی یعنی اون شخص تخصص گرفته که با بالای ۱۲ ۱۳ سال درس بخونه من ک حاضر نیستم همچنین زمان زیادی رو بزارم تا بهش برسم ارزش نداره فقط باید شخص عشق و علاقه داشته باشه