2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم اسکینی حتی بدتر

قد و وزنتو میگی عزیزم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

۱۷۵ ۴۸ ۴۷ شایدم کمتر

یکییم😂💔 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

زیاد غذا بخور مثلا به جای یه بشقاب دو بشقاب بخور ، کره تو غذاهات بریز و بخور، سیب زمینی سرخ می کنی روش پنیر پیتزا بریز ،تخمه آفتابگردون هم کالری بالایی داره اونم زیاد مصرف کن، و این که سعی کن تعداد میان وعده هاتو زیاد کنی تا بتونی سریع وزن بگیری

زیاد غذا بخور مثلا به جای یه بشقاب دو بشقاب بخور ، کره تو غذاهات بریز و بخور، سیب زمینی سرخ می کنی ر ...

دو هفته ای میشه‌؟

اخه من جذب نمیکنم هر چی میخورم

کاربریم دست خودم و دوستامه  
جدی! 😶همه مسخره میکنن احساس میکنم منو

من یهویی وزن کم کردم ۵۸ بودم شدم ۴۸

الان دارم سعی میکنم برگردونم

غلط بکنه کسی مسخره بکنه

قد چیزیه که پیدا نمیشه

اما وزن همیشه میتونه کم و زیاد شه

من یهویی وزن کم کردم ۵۸ بودم شدم ۴۸الان دارم سعی میکنم برگردونمغلط بکنه کسی مسخره بکنهقد چیزیه که پی ...

همه مسخره میکنن میگن بدقواره 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
دو هفته ای میشه‌؟اخه من جذب نمیکنم هر چی میخورم

فک کنم بشه ، تو برای این که غذا بیشتر جذب بدنت شه و اشتهای بالایی هم داشته باشی باید رب انار بخوری، کلا چیزای ترش اشتها رو وا می کنه و باعث میشه همش به فکر خوردن‌ باشی، صبحا هم ژله بخور برای پر شدن صورت خیلی خوبه، پودر جوانه گندم هم یه قاشق بریز تو ماستت یا آبمیوه ات چاق کنندست اونم ، بعد این که شیره انگور جذب مواد غذایی به بدن رو زیاد می کنه سعی کن بعد غذات که ماست می خوری توش یه دو قاشقی شیره بریزی و بخوری