2777
2789
عنوان

همیشه یکی میگف برای ده نفر آدم یه مرغ گذاشتن باورم نمیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر منم هر وقت مرغ درست کنه همینه. 

برای 12 نفر که 10 تا بزرگ و 2 تا بچه های من هستن یدونه مرغ . دیگه مخلفات هم نداره که لااقل با اونا خودمون رو سیر کنیم 

همیشه از خونشون که بلند میشیم من به حدی گرسنه ام که مجبورم کیکی بیسکوییتی بگیرم بخوریم تا برسیم خونه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

چی گلم ؟؟ متوجه نشدم

فک کنم منظورش اینه انقد مامانش کم میزاره که مهمونا از خجالت چیزی نمیخورن و غذا اضاف میاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

دفعه بعد خواست دعوت کنه بگو مادرجان مجبور نیستی برا غذا دعوت کنی برا دورهم نشینی دعوت کن با چای و می ...

من اصن دعوت نبودم برای خواب رفتم چون خانواده ام نبودن شوهرمم نبود تنها میترسیدم 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

مادرشوهر منم هر وقت مرغ درست کنه همینه. برای 12 نفر که 10 تا بزرگ و 2 تا بچه های من هستن یدونه مرغ ...

بابا همینو یذره آب خورشت درست کنن کنارش حداقل سیر شه 

ادم انقد گدا گشنه اه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

برنج هم کم بودش ؟یعنی چی برنج خورده نمیشه بیشتر آدم برنج می خوره که

والا اگر مادر بزرگم میخواس بذاره که کم میشد خالم چهارتا استکان بیشتز کرد باز یذره اضافه اومد در حد یه بشقاب

کاربری دست دو نفره ❤️😘

و مایی که وقتی مهمون داریم تا ۲روز بعدش اضافه هاشو میخوریم🚶🏼‍♀️

والا ما هم هروقت مهمون داریم مامانم میگه زیاد بیاد فردا میخوریم کم بیاد زشته 

یعنی دیگه قشنگ یه وعده دیگه از اون غذا میخوریم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

منم یه بابابزرگ خسیس مضخرف دادم ک دار و ندار میلیاردیش و داد ب یدونه پسرش.امسال بعد هشت سال رفتم خونش یه روی خوش نشون نداد.ب زن داییم زنگ زدم برم خونش گوشی و روم قطع کرد.عوضیا.الان بابابزرگم یک ماهه اومده اینجا نرفتم بببنمش بره ب درک.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
منم یه بابابزرگ خسیس مضخرف دادم ک دار و ندار میلیاردیش و داد ب یدونه پسرش.امسال بعد هشت سال رفتم خون ...

چه رویی داره که میاد خونه مادرتون 

بخدا خیلی وقیحن

کاربری دست دو نفره ❤️😘