2777
2789

خانوما دخترم 14روزشه صب ساعت 9و نیم میخوابه شاید یه بار یا دوبار تا اذان مغرب بیدار شه یه کم شیر بخوره 

از اذان مغرب تا 9و نیم صبح باید سینه تو دهنش باشه یه زره اولش مک میزنه اروم بعدش دیگه مکاش یواش میشه نه شیر میخوره نه سینه رو ول میکنه اگرم ول کنه یا خودم در بیارم در حد 5دقیقه حالا بعضی وقتا کمتر یا بیشتر ارومه بعدش  گریه میکنه باز باید سینه بزارم دهنش 

همشم دستشو مشت میکنه حتی وقتی داره شیر میخوره گاهی وقتا چ بشه که دستشو‌باز کنه 

نمیفهمم شیر میخوره یا نه قورت قورتم نمیکنه اصلا 

اصلا نمیفهمم دردش چیه سیر نمیشه چجوره 

دلمم نمیخاد شیرخشک بدم یعنی پولشو ندارم ک بخوام بخرم

زیر سینمم که هست چونشو میگیرم گردنشو دست میزنم به صورتش کف پاش همه جا ک بخوره ولی اروم اروم مک میزنه 

اولش ادم نمی فهمه بچه چش هست...ببین رو نمودار رشدش پیش می ره؟

از صبح تا شب اصلا دوبار می خوره؟من پسرم ۴۰ روزش بود...زیاد می خوابید..داءم هم شیر می خواست رفتم دکتر گفت گشنگی می خوره براش شیر خشک نوشت...بچم آروم شد..اصلا وزن نگرفته بود..دیگه چاره ای نیست شده طلا بفروشید شیر خشک برا بچه بگیرید اگه لازمه...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولش ادم نمی فهمه بچه چش هست...ببین رو نمودار رشدش پیش می ره؟از صبح تا شب اصلا دوبار می خوره؟من پسرم ...

روزی ک بدنیا اومد 3600بود روزی ک‌بردم ازمایش تیروئید 100گرم کم کرده بود امروز ک بردم 3550بود گفت بهم رو نمودار رشده و طبیعیه من خودم حس میکنم کمه و بچه گشنگی میکشه 

شاید عادت کرده به سینه

اخه همش دستش مشته ک نشونه گشنگیه 

صبحم ک میخوابه به زور باید بیدارش کنم اونم تا سینه میزارم دهنش دو دقیقه بعد میخوابه و اصلا شیر نمیخوره تا بیدار شه 

من فکر کردم نوشتی ۱۴ماهشه

خب بچه۱۴روزه زیاد شیر میخوره و زیاد میخابه این کاااملا طبیعیه

ولی خب حتما یه چند روز دف‌هات و تایم خواب و بیداری و شیر خوردن یادداشت کن،یه ویزیت متخصص نوزاد برو و این آمارها یادت باشه و سوال کن

شاید سینه دهنشه ولی نوک سینه نمیتونه مک بزنه

من فکر کردم نوشتی ۱۴ماهشهخب بچه۱۴روزه زیاد شیر میخوره و زیاد میخابه این کاااملا طبیعیهولی خب حتما یه ...

نمیدونم بخدا سینه که دهنشه وقتیم در میارم نوک سینم بخاطر اینکه مک زده کشیده و دراز شده نمیفهمم میخوره یا نه