2777
2789
عنوان

جون مادرتون جون هرکسی که دوست دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 52 پست
19 دیگه از این حرفا گذشته لطفا بگید چجوری از فکر ازدواج بیام بیرون جوری که تنفر داشته باشم دلم نخواد ...

هیچی عزیز دلم همین نی نی سایت و تاپیک هایی ک خانمایی ک کتک می خورن و کبود و خونین و مالین  میشن و خیانت میبینن یا ناچارن با مادرشوهر و خواهر شوهر بجنگن تا بتونن دووم بیارن،یا زنی ک شوهرش با دو بچه از خونه انداختنش بیرون و سراغشم نمیگیره یا زنی ک مریضه مردش فرستادتش خونه پدرش و میگه اجازه بده زن بگیرم همشون درد میکشن اما بخاطر بچه یا اینکه راهی و جایی ندارن ک برن فقط دندون ب جگر میذارن و هزار بار ارزوی مرگ خودشون یا شوهرشون و میکنن یا ب خود کش ی فکر میکنن یا طلاق و دردسراش بخون و ببین اونوقت خداروشکر میکنی ک هنو این اتفاقات تلخ و تجربه نکردی ک خونه پدری باهمه سختیاش بشه بزرگترین ارزوت البته ارزو میکنم عاقبت بخیر و خوشبخت شی و هیچوقت ارزو نکنی ک کاش ازدواج نمی کردم ک از چاله ب چاه بیوفتم!!! 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

چقد حرفات حرف دلم بود ، حرف کسی رو قبول ندارن بنظرتون تو خونه چیکار کنم فکر ازدواج نیفتم بنظرم هر چی ...

تو تنها راه چارت اینه بری بیرون 

فکر کن ی نفرو ی جا زندانی کنن بگن کلید آزادی تو فلان جاس

زندانی همه فکر و ذکرش میشه پیدا کردن کلید ک فقط فرار کنه

الان توام زندانی هستی و کلیدت شده شووووهر

فقط با شوهر کردن میتونی فرار کنی نجات بدی خودتو 

دوستی چیزی نداری بگی میرم پیشش؟

اصفهان نیستی؟

اگر اصفهانی کمکت میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی عزیز دلم همین نی نی سایت و تاپیک هایی ک خانمایی ک کتک می خورن و کبود و خونین و مالین میشن و خی ...

آره خودمم می‌دونم واقعا قصد تاپیکم همین بود چجوری دیگه به ازدواج فکر نکنم با این پست شما روزی به بار بخونم دیگه اصلا فکرش نمیاد تو ذهنم از ترس 😂🤦

یه چیزایی از ادمین می‌دونم ولی شما می‌دونی دقیقا کارش چجوریه

باید دایرکتهارو جواب بدی،پست درست کنی.تبلیغ کنی منم زیاد سردرنمیارم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
عزیزم نمیشه از فکر ازدواج بیای بیزون چون هدفت و راه نجاتت شده ازدواجمگه میشه آدم ب راه نجاتش فکر نکن ...

دقیقا💔باور کن اینا یه نیمه زندگیمه بقیش بگم خون گریه می‌کنی

تو تنها راه چارت اینه بری بیرون فکر کن ی نفرو ی جا زندانی کنن بگن کلید آزادی تو فلان جاسزندانی همه ف ...

نه اصفهانی نیستم ، نه دوستم اینا هم ندارم یه خواهر دارم که کلاس تلفنی حرف میزنم باهاش اونم راهش دوره

دقیقا💔باور کن اینا یه نیمه زندگیمه بقیش بگم خون گریه می‌کنی

لااقل اینجا حرف بزن خودتو خالی کن

اولین باره برا کسی دعا میکنم ازدواج کنه 

ولی برات دعا میکنم زووود ازدواج کنی 

گرچه تو متاهلی واسه آدم نریدن و مجردی خیلی بهتره 

ولی مجردی برا کسی خوبه ک بتونه کار کنه پیشرفت کنه 

بره تو اجتماع 

دوستای جدید پیدا کنه 

عزیزم سعی نکن ب ازدواج فکر نکنی چون نمیشه 

کائنات اینا همش چرته

حتی اگر ماهی یبارم با خانواده جایی میری سعی کن خوش پوش بری 

من ی نفرو میشناسم طلاق گرفته بود خانوادش نمیذاشتن تا دم در بره