2777
2789
عنوان

آرزوهای به باد رفته

54 بازدید | 9 پست

پارسال این موقع که کنکوری بودم فکر میکردم اگه دانشگاه قبول بشم حالم خوب میشه الان یک سال گذشته همون رشته ای رو میخونم که آرزوشو داشتم اما اون حس‌های لعنتی از بین نرفت ،‌ هنوزم یه آدم بی انگیزه و بی هدفم ،شدیدا احساس تنهایی میکنم و اعتماد به نفسم ضعیفه خودمو جلوی عالم و آدم کوچیک میکنم،۲۴ساعته سرم توی گوشیه یا خوابم از خودم فرار میکنم.

دور از چشم خانواده دکتر رفتم و گفت افسردگی و وسواس داری  برام دارو نوشته اما میترسم بخورم ، انگاری مغزم دست خودم نیست یه آدم پوچ و بیمارم شما تجربه ای دارین ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر هیچوقت، هیچ احساس ندارم چه خوب و چه بد

فقط عشق میتونه با آدم همچین کاری بکنه

همین که دردت عشق نیست میتونی خودت درستش کنی و روال گذشته برگردی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

عزیزم إن شاءالله حالت دلت خوب شهحداقل به آرزوت رسیدیاونایی که به هیچ کدوم ازآرزوهاشون نرسیدن چی بگن� ...

خیلی ها به آرزوشون نرسیدن اما آدمای شادترین به اصلاح سازگارترن من ترجیح میدادم به آرزوم نرسم ولی یه آدم سالم و شاد باشم ، رشتم پزشکیه خودش طاقت فرسا و سخته اگه من نتونم حال خودم رو خوب نگه دارم در آینده بیمارام چی میشن ؟! آیا یه پزشک افسرده پزشک حاذقی میتونه باشه ؟!