2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کسی یه خصوصیاتی داره ولی اینکه به فکر پیشرفت نیستی و دوست داری بازنشسته بشی زنگ خطره 

اگر با تنهایی حالت بهتره پس خوبه که ادامه بدی ولی نه اینکه زندگی تو متوقف کنی اتفاقا باید لباس بخری طلا بخری سفر بری وسایل زندگی تو بروز کنی 

انشالله تو همین سن بهترین ازدواج و شریک زندگی واست میاد ب زودی

اخه واقعا حوصله ازدواج و آدم دیگه رو ندارم 

نمبدونم چرا همه آرزوی ازدواج برای آدم دارند بعد می‌گند ازدواج بد هست 😂

تو هنوز جوونی متولد ۷۱ من در آستانه ورود به میانسالی ۴۵ سالگی

اتفاقا خیلی افسرده ام خیلی اما دلم هیجان میخواد ☹️دلم گرفت ازتاپیکت

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اخه قبلش هم از اجتماع بدم می اومد همه متلک پرون حسود بخیل بخصوص محیط کارمندی کلا دیدم این اجتماع واق ...

عزیزم شما تو دایره امن خودت زندگی کردی نخواستی یکم ریسک کنی خارج بشی از این محیط حالا من که کسی نیستم در حدس که نصیحت کنم ولی انسان به یه همدم احتیاج داره تنهایی تا جایی قابل تحمله من خودم یه روزی حوصله دیدن ریخت شوهرم هم ندارم ولی باز شب میخواهم کنارم باشه که نیست دلم تنگ میشه حتی میگم تو خونه باشه اون رو مبل من رو تخت بازم حضورش برام ارزش داره یا قبل ازدواج مثلا همینکه میدونم منو اکسم همو دوست داریم واسم دنیا ارزش داشت. به آدم ها با شناخت کامل البته اجازه بده نزدیک بشن دور نشو ازشون حیفه. 

کاش تو اینجا بودی 💔

هر کسی یه خصوصیاتی داره ولی اینکه به فکر پیشرفت نیستی و دوست داری بازنشسته بشی زنگ خطره اگر با تنهای ...

مثلا چه پیشرفتی ؟

میشه دقیقا منظورت رو از پیشرفت بگی ؟! به چه چیزی میگید پیشرفت کمی این رو توضیح بدید 

اخه قبلش هم از اجتماع بدم می اومد همه متلک پرون حسود بخیل بخصوص محیط کارمندی کلا دیدم این اجتماع واق ...

خب شما درون گرایی 

امتحان کنید با یه مرد درونگرا ارتباط بگیرید شاید بهتر از تنهایی بود 🙃

شاید چون همسن هستیم و تو یک رنج سنی راستی کمردردتون چطوره ؟

بله درسته فکر کنم ربطی به تاهل و تجرد نداره شاید به خاطر سنمون هست

کمرم هم اگه هواشو داشته باشم بد نیست اما من خیلی بی احتیاطی میکنم و بعدش درد دارم 

ممنون شما چطورید بهتر شدید؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
اگه پول به اندازه کافی داری مسافرت کن کشورای خارجی یا بازنشست شدی برو از ایرانوضعت خوبه میخای تنها ن ...

عزیزم مسافرتها رو رفتم 

خروج از ایران یعنی استارت از صفر و در سن نزدیک پنجاه استارت از صفر عین حماقته 

از بچه و این ها هم هیچ خوشم نمیاد 

پرنسس گپ نمیای؟؟

گپ کجا عزیزم؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️