2777
2789
عنوان

توجهاز چه چیزایی رو نخرم😰بعضیاش واقعا چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوساله عروسی کردم از پلوپزم تاحالا استفاده نکردم

اگه خانه داری به کارت زیاد نمیاد شاغل باشی خوبه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

خردکن همون غذاسازه ؟

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

بله اگر مشکل بهداشتی وجود داشته باشه ، گزارش میدن.ما چند ساله که سبزی آماده میخریم و تا الان مشکلی ن ...

اونقدر ها هم نمیشه مطمئن بود. مثلا یه بار جلوی چشم من از این بند حصیری های دور سبزی رو همراه سبزی خورد کرد. وقتی بهش گفتم با خنده گفت خانوم دلت پاک باشه.

بارها هم همینجور خورده حصیر تو سبزی دیدم. 

ولی چاره‌ای نیست، به خاطر ضیق وقت می‌خریم!

دوساله عروسی کردم از پلوپزم تاحالا استفاده نکردماگه خانه داری به کارت زیاد نمیاد شاغل باشی خوبه

من هروقت مهمون داشته باشم یه قابلمه برنج روی گاز میذارم، چند پیمانه هم تو پلوپز.