2777
2789
عنوان

کیا تو خانوادشون چوب دوسر طلان

120 بازدید | 11 پست

من عزیز هیچکس نیستم تو خانواده

۵تا خواهربرداریم 

سه تا بزرگترا هرچی بگن مامانم رو حرفشون حرف نمیزنه

یا کاری کنن مامانم سر من خالی میکنه

داداش کوچیکم رو میگه اونم کوچکیه و پسره

حالا منو همشون میگن تو روانی و عقده ای هستی

مثلا خواهرام منو تو جمع خودشون راه نمیدن 

مامانم میگه مشکل از توعه تو عقده ای هستی

میگم خب اونا اصلا با من صمیمی نمیشن

میگه چون تو عقده ای هستی

خب الان من چیکار کنم 

واقعا اعصاب و روانم بهم میریزه

خواهرام مثل زن و شوهرن باهم

بعد اونا هرطور با من رفتار میکنن 

میگن مشکل از توعه

رفت و آمد نمیکنم دوباره یه داستان دیگه درست میکنن برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هستم

ولی بستگی داره که چوب دو سر طلا را چی معنا کنی

من تو کشمکش بین برادرم و همسرم موندم

اعصابم داغون، معده م داغون تر😓😓😓

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

منم با خواهرم قطع رابطه کردم خواهرکوچیکمم اخلاق نداره همش غر میزنه خودمم و پسر و شوهرم و با مامانم حرف میزنم

شماهم برا خودت یه دوست صمیمی پیدا کن یا ببین از کدوم اخلاقت بدشون میاد اینطوری رفتار میکنن کارشون خیلی بد 

میگم چرا با اونا اونطوری هستی با من اینطوریمیگه شاید من زورم به اونا نمیرسه

شما را نمیدونم

ولی گاهی واقعا یکی از بچه ها اخلاقش خیلی متفاوته و رو اعصاب

چون من اطرافم دیدم واسه همین میگم، خانواده با 5 تا دختر میشناسم که یکیشون اصلا قابل تحمل نیست، یه وقتهایی حرفایی میزنه یا کارایی میکنه، خواهرا ترجیح میدن وقتی برن خونه مادرشون که اون نباشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نمیدونم کلا میگن از بچگی آدم بدی بودیاز وقتی به دنیا اومدی

ازدواج کردی؟

واااااا چشونه یبار با ناراحتی بگو چرا اینطوری میکنید مامانت چرا اینطوری میکنه

من برا خواهرم هم کار کردم اما اون غریله پرست بود با جاریش حرف میزد ،منو کلی کوچیک میکرد مشکلاتمو میزد توسرم منم قهرم باهاش یکساله