2777
2789
عنوان

دیگه شده یه بسته سیگار روزی بیاین بگم چی شده دلم داره می ترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 63 پست

وا خب بره مدرسه غیر انتفاعی هدش و استعدادس خیلی خوبه ک الان دختر من انقد سوره و چیزی بلد نیس ک کلاس اوله 

بعدشم دخترم تو  کلاسشون تو مدرسه غیر انتفاعی یک بچه هست ک معلول هست و اونم با بقیه است 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
از حرفهات فهمیدم اون خانم توی سنجش قصد داشته اذیت کنه ، برو شکایت کن ، بچه به ابن باهوشی چرا بره است ...

دکتر خودش بهترین دکتر توی شهرمونه، به من می گه انقدر که تو کتاب و مقاله زبان اصلی در باره اختلالات بچه ها خوندی، استاد من نخونده. 

به من گفت مگه من می گذارم همچین اتفاقی بیتفه، گفته شده می رم دعوا راه می اندازم ، من نمی گذارم این جوری بشه. حالا شنبه با دکترش نوبت دارم.

می دونی چیه، پسر من با تمام داستان هایی که داشته، یه دونه قرص و دارو نخورده، من همش با بازی و موسیقی و توجه و تمرکز و .. پیشش بردم.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خانوم خیلی اشتباه کرده و ببخشید بیجا کرده همچین حرفی در مورد این پسر باهوش زده ، بنظرم کسی که باید بره بهزیستی خودشه نه این بچه 

شما هم کل استعداد.و هوش بچه رو ول کردید چسببیدید به حرف یک آدم نفهم بی سواد  که معلوم نیست با چه پول و پارتی رفته نشسته اونجا بچه ها رو سنجش کنه 

بیخیال حرفاش شو .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وا خب بره مدرسه غیر انتفاعی هدش و استعدادس خیلی خوبه ک الان دختر من انقد سوره و چیزی بلد نیس ک کلاس ...

اره همین. 

من خودم کلاس اول راهنمایی بودم یک دختر نیمه بینا بود توی کلاسمون که هر روز به فکرشم، به خدا درسش از همه بهتر بود.

بعد رفتم دبیرستان یه دختر کاملا نابینا بود که بریل می نوشت. بعد اومد با من دانشگاه، من رفته بودم برق اون رفت کامپیوتر، ارشد کامپیوتره.

ببین پسر من کلا دیر ارتباط می گیره، یه چیزی بگم، توی مهد پسر من، یه پسری هست که اگه مربیشون مریض بشه ...

اون که احمق هست و اینکه اکثر بچه های عادی هم با یه فرد غریبه زود پسر خاله نمیشن و به سوالا جواب نمیدن 

حتی بعضی بچه ها به خاطر اضطراب کلا حرف نمیزنن و به اصطلاح لالی رو انتخاب میکنن 

برو اعتراض بزن یا دوباره ببرش سنجش یا برو یکی از این مدارس غیر انتفاعی و از استعداد هاش بگو اونا از حداشونه پول میگیرن بچه تو ثبت نام میکنن قطعن حالا چیزی از اوتیسمش نگو فوقش بگو یه ذره داشته و خوب شده 

میگم تو همش درگیر بچت هستی با همسرت چیکار میکنی غر نمیزنه ؟

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
می دونی دلم از چی می سوزه؟با مربی مهدش تلفنی حرف زد بعد رفت از اتاق بیرون. بعد من زنگ زدم به مربیش گ ...

یه مادرم

درکت کردم

دلم برات گرفت

حتی سیگارکشیدنتم درک کردم

انگار منم

میدونم چقدر زحمت کشیدی

تلاش کردی

الانم ناامید نشو

سنجش مجدد ‌وجود داره

عزیزم متوجه هستم ناراحت شدم بابت اتفاق پیش اومده ولی ببینید دلیلش چیه که همکاری نکرد توی اون اتاق که ...

ببین کلا با غریبه ها رابطه خوبی نمی گرفت از اول

ولی همین امروز، توی اسانسور یه همسایه ها را دید که تا الان ندیده بود، بهش گفت سلام وقتتون بخیر، اقاهه از توی جیبش یه گردو دراورد بهش داد، گفت ممنون تشکر لطف کردین. 

یا وقتی که از ماشین اسنپ پیاده می شیم می گه با اجازتون ببخشید مزاحمتون شدیم. 

ولی ببین این زنه چه انرژی منفی داشت که از اول ازش خوشش نیامد. اخه نرسیده بهش می گه بیا بشین این جا یه خونه بکش، خوب اینم یه ذره کج و کوله کشیده بود می گفت این هیچی بلد نیست.

وااای عزیزم کاملا درکت میکنم همسر منم اول شغلش مسئول سنجش بود می‌گفت که همکاری خانمش اصلا اعصاب ندارن و با بچه ها خوب ارتباط نمی‌گیرن نمیدونم چرا ما خانما اینجوری هستیم کاملا درکت میکنم انشالله دوباره برو به مسولش بگو تست دوباره ازش بگیرن

گوه خورده به منم میگن بذار بهزیستی حالا بچه من سی پیه من بهم برمیخوره حالا شما که بچه ات خیلی بهتر از ماله منه.خدا لعنتشون کنه به درد ما دچار شن بفهمن یعنی چی دل مادرایی مثل مارو شکستن 

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

غلط کرده ،برو پی گیری کن ،بیا ببین تو مدرسه غیرانتفاعی چ خبره ،ببر بزار غیرانتفاعی،لچه شما اتفاقا خیلی هم باهوشه،عزیزدلم تموم میشه این روزا ،افرین به شما ک آنقدر مادر خوبی هستی

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
عزیزم متوجه هستم ناراحت شدم بابت اتفاق پیش اومده ولی ببینید دلیلش چیه که همکاری نکرد توی اون اتاق که ...

چرا بابا غیرانتفاعی که از خداشونه، الان شهریه مهدش کلا 40 تومنه برای همه، من یه کمک مربی براش گرفتم 60 تومن پول دادم.

پسر خواهر منم اوتیسم ...خواهرم مثل شما همه ی خود وقف این بچه کرده .. کاش مادرایی‌که بچه اوتیسم دارند ...

مربیش به من گفت تو صدت که هیچی هزار هم هیچی، صدها هزار صدها هزارت رو پای بچت گذاشتی و لان توی کلاس دوازده نفره، بچه ات بهترینه. 

هر دفعه به یه تیکه از صورتش یا دستش برچسب ستاره و قلب تشویقی می چسبونن هر روز کارت امتیاز توی کیفشه. با کلی ذوق نشون می ده