2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفتم ملاقاتش خیلی گریه کرد ازینکه خانوادش مارو رها کردن خیلی گله کرد مونده بودم چه جوری آرومش ...

ببخشید من خودم میدونم خیلی سخته دیدم این اعتیاد نابود میکنه ولی دست خودش نیست اسیر اون لعنتی اعتیاده

خب انشاءالله که دیگه پا‌یش همیشگیه عزیز دلموقتی اومد فضای خونه رو شاد کن اصلا به روش نیار خیلی تحویل ...

منم مشکلم همینه خیلی مرد خوبیه ولی گاها کنترل زبونم از دستم در میره و سرکوفت‌میزنه

چیکار کنم‌تا میاد دیگ کنترل کنم خودمو

ببخشید من خودم میدونم خیلی سخته دیدم این اعتیاد نابود میکنه ولی دست خودش نیست اسیر اون لعنتی اعتیاده

اره واقعا بخدا 

خیلی مهربونه امروز همش اشک ریخت حالم داغونه

منم مشکلم همینه خیلی مرد خوبیه ولی گاها کنترل زبونم از دستم در میره و سرکوفت‌میزنهچیکار کنم‌تا میاد ...

منم خیلییییییی غر میزنم اما پشیمونم باید تلاش کنیم شوهرمونو فقط با زبون درست کنیم زبون نرم 

منم خیلییییییی غر میزنم اما پشیمونم باید تلاش کنیم شوهرمونو فقط با زبون درست کنیم زبون نرم

اره واقعا خودش هزار بار بهم گفته تو فقط باهام مهربون باش بخدا هستم ولی بخاطر فشار مالی گاها دست خودم نیست

اره واقعا خودش هزار بار بهم گفته تو فقط باهام مهربون باش بخدا هستم ولی بخاطر فشار مالی گاها دست خودم ...

من این روزا رو گذروندم 

فقط ی بار واسش نامه نوشتم و از خونه رفتم‌بیرون و بهش تو نامه تموم احساساتمو نوشتم و گفتم تا نگی علت و ریشه ی مشکلاتت چیه و اینکه چرا ترک‌نمی‌کنی من‌نمیام‌خونه بعدش زنگ زد گفت بیا خونه حرف بزنیم اومدم و بهم‌گفت بیشترش بخاطر سرزنش های خودت بود که منم از خونه زندگی زده شدم

ببخشید اکثر کسایی که اعتیاد دارن قلب مهربونی دارن درست میشه من خودم این راه رفتم انجمنی هستم

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید چیکار کنم دیگ سمتش نره

خودش متنفره از مواد همش به متادون میگفت حروم زاده

ولی بخاطر مشکلات مالی بازم میرفت سمتش