2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی به نظرتون نیاز دارم

101 بازدید | 13 پست

دوستان تهرانی،ما چون مدت خیلی زیادی نیست ک تهرانیم و سنمونم کم ی مشورت میخواستم،،

شما خونه با متراژ بالارو توی میرداماد ترجیح میدین یا خونه با متراژ کمتر تو ولنجک منظورم از متراژ کم و زیاد مثلا خونه ۱۶۰متری میرداماد و ۱۰۰متری ولنجک تعداد واحد در هر طبقه و سال ساخت. ایناشونم شبیه ب هم

نمیدونم ولی برام جالبه هر کی اینجا اهل تهرانه خونه اش مرکز شهر به بالاست

فکر کنم همه اونایی که پایین شهر زندگی میکنن فقط منم😶😂

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم ولی برام جالبه هر کی اینجا اهل تهرانه خونه اش مرکز شهر به بالاستفکر کنم همه اونایی که پایین ...

والا راستش خونه پدریم اگر میخواست تهران باشه باید میرفت ته جنوب😑😅😂ولی خب خونه الانمونم همسرم نخریده خانوادش میخرن

نمیدونم ولی برام جالبه هر کی اینجا اهل تهرانه خونه اش مرکز شهر به بالاستفکر کنم همه اونایی که پایین ...

ببخشید میرداماد الان چطور منطقه ای ب حساب میاد؟از نظر تهرانی های با سابقه😅

والا راستش خونه پدریم اگر میخواست تهران باشه باید میرفت ته جنوب😑😅😂ولی خب خونه الانمونم همسرم نخری ...

بازم الهی شکر ❤️ 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ببخشید میرداماد الان چطور منطقه ای ب حساب میاد؟از نظر تهرانی های با سابقه😅

بالاشهره دیگه 

میرداماد منطقه ۳ هست ولنجک منطقه ۱

کلا تو تهران کسی به کسی کاری نداره (از نظر ازار و اذیت همسایه ها میگم) 

فقط خیابون و دسترس پذیریشو دقت کنید