2777
2789

حدود سه ماه پیش یه خانوم سن بالایی که سواد زیادی هم نداشت استخدام شرکت شد و اومد که با من کار کنه کار ما هم باید دقت خیلی بالایی داشته باشی هم کار با سیستم و بلد باشی اوایل تا سیستم میاد بگیره خودمو براش با سیستم کار میکردم سه ماه طول کشید که من کار با سیستم یادش بدم بعد از اینکه با کلی دنگ و فنگ یاد گرفتم اشتباهاتش خیلی زیاد بود من بعضی مواقع آروم بعضی مواقع تند بهش گوش زد میکردم که اشتباه نکنه چون تو اشتباهاتش پای منم گیر بودو میگفتن تو باید حواستو جمع میکردی خلاصه من دو ماه با این خانوم با کم و زیادش سر کردم تا اومدیم با یه نیروی قدیمی‌تر کار کنیم این خانوم که اصلا هم ذات درستی نداره و دوروترین و دروغگوترین آدمیه که تو عمرم دیدم و اصلا هم با من خوب نیست چون از من قدیمی تره و سرپرست کار منو بیشتر قبول داره و خود این خانوم با اینکه قدیمیه سرشار از خطا و اشتباست و گردن گیر هم اصلا ندارد نشست تو گوش این خانوم مسن خوند و این خانوم با من لج کرد نه دیگه به حرفم گوش میکرد هرچی میگفتم چپه انجام می داد تا این که من دو بار رفتم پیش سرپرست و گفتم جاشو عوض کن من واقعا دیگه نمیتونم باهاش کار کنم اون قبول نمیکرد می‌گفت تو خوب آموزش میدی خلاصه با لجبازی این خانوم کار ما به بحث شدیدی کشید و سرپرست عذر جفتمونو خواست من رفتم ولی اون با التماس و گریه موند بماند که بعد رفتن من کلی پشت سرم حرف زده بود که به گوشم رسید فرداش سرپرست بهم زنگ زد که برگرد من اگه بخاطر عیدیم نبود هرگز برنمیگشتم ولی برگشتم و فهمیدیم همون نیروی قدیمی باعث شده که اضافه کاریامو بردارن در حالی که من پایه ثابت بودم اوضاع سرکار برام خیلی سخت شده ولی دارم تحمل میکنم و واگذار کردم به خدا با جفت اون خانوما ناچار م کار کنم و نمی‌دونم باهاشون چطور رفتار کنم که درست باشه ولی امیدوارم خدا جوابشونو بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مقصر که صددرصد اون خانمه..ولی شمام خیلی سادگی کردی باید شلوغش میکردی از اول که من راضی نیستم..که اینجوری نشه..گاهی وقتا با ارما باید مثل خودشون باشی

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

مقصر که صددرصد اون خانمه..ولی شمام خیلی سادگی کردی باید شلوغش میکردی از اول که من راضی نیستم..که این ...

در اینکه من سادم شکی نیست متاسفانه من همه آدم‌ها و به چشم خوب میبینم و بعد ازشون ضربه میخورم

در اینکه من سادم شکی نیست متاسفانه من همه آدم‌ها و به چشم خوب میبینم و بعد ازشون ضربه میخورم

این عادتو ترک کنید منم اینجوری بودم ولی فقط خودتون اسیب میبینین..دیگه هیچ دلیوزی تو زندگیم ندارم..معتقدم کسی که دلسوزه هر چی سرش بیاد حقشه من و شما هم نداره..الانم بهتره خودتون با سرپرستتون صحبت کنید و همه چیزو بگید حتما این رفتارش فقط با شما نبوده که با بقیم اینجوری بوده چون هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه و اونا صددرصد چون شما قدیمی ترین به شما بیشتر اعتماد دارن

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)