اگه میخوای گزارش بزنی یا بحثو منحرف کنی از همین اول برو از تاپیک برو بیرون مشکلات بقیه رو حتما نباید شماام تجربه کنی و نمیخوام کسی راجب طرز صحبتم نظر بده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بعد اون خاستگارم یکدفعه وحشت کردم وای ۲۵سالم شد هنوز تنهام چرا دارم نزدیک سی میشم
والا به چی به چی قسم بخورم ازدواج هیچی نداره غیر حرص و دردسر من به هر دختر مجردی دور برم میبینم میگم زیر ۳۰ازدواج نکنین برید شاغل شید برا خودتون کسی بشین الان تو استرس گرفتت فکر میکنی سنت داره میره بالا وای از همه عقب موندی ن اصنم اینطور نیست من جات بودم تا ۳۰مجرد میموندم حتما هم مسافرت با دوستام تجربه میکردم بخدا متاهلی هر چقذم خوشبخت باشی دردسره پس تا میتونی از مجردی لذت ببر
۲۵سالم که سنی نیست یه جوری میگی آدم فکر میکنه ۴۰سالته
کاش نیمه پر لیوانو ببینه مشکل گزینش حل شده و بلاخره میره سر کار😍😍😍
باید مادرشو درک کنه یکم توی کارای خونه کمک کنه مادرشم گناه داره بیچاره همه کارا گزدن خودشه یا دختر خانوم یه خوابگاه شهری که کار میکنه بگسره هم ۴ساعت توی راه نیس هم کارای خونه رو نمیکنه