2777
2789
عنوان

شما جای این دختر بودید افسردگی نمیگرفتید آقایون نیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 103 پست
دوسش ندارم اگ دوسم داشت مثله دخترای دیگ ک زود ازدواج میکنن کار منم اوکی میکرد ایکاش ازدواج خوبی داشت ...

چه جالب من ارزو میکنم کاش درسمو خونده بودم و شاغل شده بودم ولی ازدواج نمیکردم تو دقیقا اون چیزی هستی که من حسرتشو دارم الانم طرز فکرت اشتباهه قوی تر باش مشکلات خیلی خاص نیستن بهشون غلبه کن 

با ۲۵ سال سن حتما باید به حرف مامان گوش کرد؟😐

تحت تاثیرشم متاسفانه 

بدنسازی بد نبود وگرنه اینایی ک از صبح تا ساعت ۹شب بتزن میتونی بعد کارم بری 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب من ارزو میکنم کاش درسمو خونده بودم و شاغل شده بودم ولی ازدواج نمیکردم تو دقیقا اون چیزی هستی ...

اشتباه میکنی تنهایی هیچی به درد نمیخوره عزیزم 

به نظر من این دختر مشکلش افسردگی و اعتماد به نفسه واگرنه این مشکلات تو زندگی همه هست باید روحیه اش قوی باشه تا بتونه با شرایط بالا پایین زندگی کنار بیاد ، نیاز جنسی عاطفی یه نیاز طبیعیه که همه دارند خ . ا هم تا وقتی که به پارتنر مناسب دسترسی نداشته باشی یه راه حل طبیعیه که هیچ اشکالی هم نداره و خب الان شرایط جامعه بد شده مرد خوب کم پیدا میشه همینجا بخون ببین اکثریت از ازدواجشون ناراضی اند پس این خلأ فقط مال تو نیست خیلیا الان همین مشکلو دارند باید سر کرد دیگه چه میشه کرد  ، تو فقط روی روحیه ات کار کن که یه دختر شاد و بااعتماد به نفس باشی بقیه شو بسپر به خدا چون دست تو نیست فقط رو ذهن خودت کار کن 

فکر میکنم بی عرضم ک با وجود این همه بیرون رفتن و ...نتوتستم دوستم داشته باشم یه بار یکی از نزدیکانم ...

نه بابا چه ربطی داره اصلا 

پیدا میشه 

چه بهتر که به ادمای چرت و پرت راه ندی

دیر بشه ولی ادم خوب پیدا شه بهتره بخدا

تو اجتماع باشی بیشتر 

به خودت برسی و خودتو دوست داشته باشی 

اوکی میشه 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

چه جالب من ارزو میکنم کاش درسمو خونده بودم و شاغل شده بودم ولی ازدواج نمیکردم تو دقیقا اون چیزی هستی ...

بعد اون خاستگارم یکدفعه وحشت کردم 

وای ۲۵سالم شد 

هنوز تنهام 

چرا دارم نزدیک سی میشم

این خاستگاره ام اومد یکی از نزدیکام به بابام گفت بزار بیان این بچه نیست دیگ وقته ازدواجشه سن میره بالا نمیان الان همه دنباله ۱۶سالن

نه بابا چه ربطی داره اصلا پیدا میشه چه بهتر که به ادمای چرت و پرت راه ندیدیر بشه ولی ادم خوب پیدا شه ...

اینقدر به خودم میرسم والا 

استخدامی که قبول شده که عالیه . رد کردن خواستگار خسیس هم که عالیه . مامان بیچاره بهش میگه ناهار درست ...

والا بالای۲۵سالشه اشپزی رو مشکل میدونه😐

بعد من با۱۰سال سن اشپزی میکردم

به نظر من این دختر مشکلش افسردگی و اعتماد به نفسه واگرنه این مشکلات تو زندگی همه هست باید روحیه اش ق ...

خیلی سعی میکنم تلاش میکنم ولی شب ک میام خونه حالم بده

والا بالای۲۵سالشه اشپزی رو مشکل میدونه😐بعد من با۱۰سال سن اشپزی میکردم

منم از اول گذاشتم الانم ناهارو گذاشتم حال نداشتم شام بزارم فوشم میده میگم دلم درد میکنه فوش میده میگ ب درک