2777
2789
عنوان

از چه مبحثایی بیشتر تو‌ کنکور سوال میاد (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 28 پست
من انسانیم هیچ ایده ای ندارم که از کدوما بیشتر میاد🤦🏻‍♀️

کنکوریوم بخر. یه دفترچه داره توش تعداد سوال هر مبحث که تو کنکور میاد رو زده. حالا واسه تجربی اینطوره

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما سوالای کنکورای سالای پیشو بزن 

خیلی هاشون تکراری هست 

بعد زدن تست متوجه میشی کجا بیشتر میاد 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

حتما سوالای کنکورای سالای پیشو بزن خیلی هاشون تکراری هست بعد زدن تست متوجه میشی کجا بیشتر میاد

تستای کنکورو گذاشتم برای وقتی که کل درسارو جمع کردم

یعنی گذاشتم برای فروردین

اوکیه اینطور؟

تستای کنکورو گذاشتم برای وقتی که کل درسارو جمع کردمیعنی گذاشتم برای فروردیناوکیه اینطور؟

نه

تستای کنکور رو باید چند بار تا کنکور بزنی و نمایش رو کاملا مسلط باشی 

بعد عید دوباره مرورشون کنی

بعد عید جامع های سنجش و قلم چی و اینا رو بزن 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

بودجه بندی مال سالای قبله؟ یا ۱۴۰۴ هم داره؟

سال های قبل

۴۰۴ ک هنوز برگزار نشده

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

اهاا فکر کردم بودجه بندی هرسالو اعلام میکنن😂من دیگه خیلی خوش خیالم

نه 😂

بعد اینکه کنکور برگزار میشه بودجه بندیش مشخص میشه

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌