2777
2789
عنوان

اگر خودتون یا اطرافیان کامپوزیت کردین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از اقوام کرده نمیدونم اسمش چیه اما بشدت عصبیمون کرده تو هر عکسی حتما باید دندوناش نشون بده خب که ...

😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

کدوم شهری.خیلی گرون گفته من ۴ساله کامپوزیت کردم کاریزما سوپر سفیدش راضی ام.

ایلام

کارش خیلی تمیز و ظریفه

جاهای دیگه هم همینه پرسیدم نهایت واحدی. ۲۸۰۰ پایینترین قیمتشه

رنگش تغییر نکرده؟بد نشده بعد. چهار سال؟

مرسی عزیزمرنگ پذیریش چطوره؟من خیلی رو. مخمه نمیدونم چیکار کنم حسابی درگیرش شدم عصبی ام

قربونت

رنگش اوکیه فعلا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یکی از اقوام کرده نمیدونم اسمش چیه اما بشدت عصبیمون کرده تو هر عکسی حتما باید دندوناش نشون بده خب که ...

اره بعضیا دیگه زیادی ندید بدیدن 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
ایلامکارش خیلی تمیز و ظریفهجاهای دیگه هم همینه پرسیدم نهایت واحدی. ۲۸۰۰ پایینترین قیمتشهرنگش تغییر ن ...

نه خیلی خوبه راضی ام هیچیش تغییر نکرده ماهه پیش رفت پیش همین دکتره گذاشت واحدی ۱و ۱۰۰

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
دقیقا وقتی با من بود دندوناش زرد و ...الان که با من کات کرده کامپوزیت کرده ماشین خریدهمنم همون بدبخت ...

😂😂😂

اصلا شانس خوبی داری دایی جان

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خخخخخ نه عزیزم من فقط میخام رنگ دندونام عوض بشه خودمم از اینا که همش میخندن دندونا معلوم شه نیستم و بدم میاد

معمولا برای فک بالا چند تا دندون رو انجام بدن طبیعیه

من از دکتر پرسیدم گفت باید زوج باشه یعنی مثلا ۴تا بالا ۴تا پایین

یا۶تا بالا۶تا پایین...

به نظرم۸تا واس فک بالا اوکیه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....