2777
2789

دوستان من دندونام لک گرفته و با بلیچینگ رفع نمیشه

قیمت لمینت هم خیلی گرونه

کامپوزیت میخام هشت واحد. بزنم

حالا نمیدونم چه برندی. بزنم

میگن کاریزما خیلی خوبه

رنگ پذیریش کمتره

گفته واحدی. ۳ملیون

میشه لطفا راهنمایی کنید چه برندی. خوبه بزنم

من اسمشو نمیدونم ولی یه ساله کامپوزیت کردم دوسش دارم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه عکس دندوناتو ببینم

عکس ندارم عزیزم

بعد کیفیت گوشیمم‌ اوکی نیست، عکس هم نمیزارم اینجا 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اکسم کامپوزیت کرده دارم میترکم از حسودی🤣

چرا تا وقتی هستن از این کارا نمیکنن؟

یکی از اقوام کرده نمیدونم اسمش چیه اما بشدت عصبیمون کرده تو هر عکسی حتما باید دندوناش نشون بده خب که چی اخه میخوای بگی من دندون دارم شما ندارین یا دندون من سفیدتره دندون شما زغاله 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

واحدی چنده الان؟

نمیدونم والا

ولی سری بعدی دوست دارم لمینت کنم

شما قیمت لمینت رو میدونین؟