2777
2789
فکر میکنی آخه...کی میگ اسونه؟؟؟خیلیی متقاضی دارع بخدا ۲.۳ رقمی ها میرن ب خصوص انسانی..آره میخونم

نه بابا من خودم اصلا فرهنگیان ثبت نام نکردم چون علاقه ندارم ))خیلی ها نمی رن یه عده هم همینطوری میرن اصلا معدل پایین همینجوری فقط میرن ثبت نام کنند رتبه های دو سه رفتی بیشتر رشته های تاپ میرن //در کل اگه معدل بالا باشه مورد خاصی نداشته باشی قبولی

من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جووون😍😍😍تعریف میکنی از همچی؟؟

ببین من خیلی اذیت شدم حتی چند تا درسمم افتادم افسردگی شدید گرفته بودم بعد دیگه سال آخر بهو به خودم گفتم دختر چه خبرته داری تجدید میشی درست رو هم جمع میشه و هیچ کاری نمیکنی همش پشت گوش میندازی 

بعد تو همون حال و هوا یه سفر به کربلا برامون جور شد منم اعتقادم قوی نبود گفتم من نمیام زندگیم خیلی خوبه بیام اونجا چیکار کنم یه کشور غریب افسردگی هم داشتم یه پارتنری داشتم که افتضاح بود خلاصه که نمیدونم چیشد رفتم اونجا و اون حال و احوال رو دیدم گفتم شت پس اینکه میگن تا نری کربلا نمیفهمی چی به چیه راسته من هدفم این بود دعا نکنم کلا و چیزی نخوام اما جالبه که تموم چیزایی که میخواستم حل بشن بعد اون سفر دونه به دوته حل شد 🥲🥲🥹

شرایط دانشگاهم اوکی شد 

حال روحیم خیلی بهتر شد 

هنوز کامل اوکی نشدم ولی خیلی بهترم خیلییی و دقیقا جوری که من میخواستم پیش نرفت مثلا رشته روانشناسی میخواستم مشاوره آوردم یا میخواستم رابطه ام و درست کنم اما کات کردم اما الان از تک تک آفاق ها راضیممم

نه بابا من خودم اصلا فرهنگیان ثبت نام نکردم چون علاقه ندارم ))خیلی ها نمی رن یه عده هم همینطوری میرن ...

ن اینجوری نیست..

۳رقمی ها هم میرن..خیلی متقاضی زیاده ی نگاه اطراف کن یا همین نی نی سایت..من مشا‌ور قبلیم ۲۱۵ شده بود دبیری ادبیات میخونه..دخترا زیاد میرن برا همین سخته..البته ب بوم طرف داره..

ببین من خیلی اذیت شدم حتی چند تا درسمم افتادم افسردگی شدید گرفته بودم بعد دیگه سال آخر بهو به خودم گ ...

عزیزم...خداروشکر واقعاا..ان شاءالله روز ب روز بهتر بشی ..😍😍😍خداروشکر خوشحال شدم برات..برا منم دعا من لطفاا..حالم جالب نیست..