2777
2789

خب کلی میگم که یه کمی در جریان باشید یه یکسالی هست ازدواج کردیم ولی کلا اشتباه بود کلی اذیتم کرد گفتم جدا شیم نشد خانواده همراهی هم نداشتم چه اذیت های که نشدم از سمت خودش و خانوادش 

کلا ازش متنفر شدم حالم بهم میخورد گفتم بیام درست کنم زندگیمو شاید تاثیری داشت ولی نداشت بیشتر متنفر شدم ولی دیگه بیخیال شدم تا امروز که خواستیم بریم بیرون جلو خانوادش هم بود که لو رفت ولی خلنوادش خودشونو زدن به اون راه که نه اینچیزا نیست .

شوهرم از دختر همسایشون و نامزدش یه چیز های میدونست که اصلا عجیب یهو گفتم تو چطوری اینا رو میدونی دستپارچه شد 

دیگه هیچی نگفتم دو تا چرت و پرتی تحویلم داد بعدش که برگشتیم هی توضیح های بیخود میداد بهش گفتم بعضی لقمه ها واسه بعضی دهن ها مناسب نیست 

گفتم میدونستم اهل خیانت و اینا هم هستی ولی تا الان چیزی ازت ندیده بودم که الان دیدم ولی برام واقعا مهم نیست 

فقط میخوام جدا بشم و لطفا همراه شو بهام چون اینبار ابروریزی میشه 

هی اومد توضیح بده که پاشدم 

الان اینقدر خوشحالم که خیانت کردنش لو رفت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون همسرت اگه دوست بود نمیومد بگه.حتما از یکی شنیده

مطمینم یه چیزی بوده 

اینم هواسش نبود گفت یهو به خودش اومد کلا رنگش پریده بود  بعدش از وفتی اومدیم همش داره توضیح میده همش هم پرت و پلا میگه