2777
2789

بعد الان دارم نگاه میکنم سیران میخاد از سینان جداشه خوبه خودش بهش پیشنهاد ازدواج داد تو ک نمیخاستی چرا باهاش ازدواج کردی😑😑😑

حالا سیران و فرید چرا جداشدن یادمه سیران مریض بود

مریض ک بود سونا ب فرید گفت نیا دیدن سیران و... 

سیران هم با سینان مثه دوست معمولی بودن فرید باهم دیدشون دیگه حرفا سونارو باور کرد

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

قسمت جدیدش که فردا میاد 

فراگمانش اومده که سونا فرید ریختن روهم سیران عابدین میفهمن😂😂

من سر این فیلمه روانی شدم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا سونا اینارو کرد

میخواست ازهم جداشون کنه یادته اون زن فالگیر ب سونا گفت اگر با فرید ازدواج میکردی این مشکلات پیش نمیومد 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

واقعا مسخرشو دراوردن

هیچی حال بهم زن تر از این نبود که فرید سیرانو ولکنه با سونا بریزه روهم کی بشه تموم بشه راحت بشیم از این فیلمه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
چقدر چرت من فک کردم چی شد حالا اینا ازهم جداشدن

خیلی بی مزه شده تا باهمن سگ و گربه ان همچی ک جدا میشن لیلی و مجنون میشن من نگا نمیکنم همینجاک شوهرم میبینه ناخوادگاه متوجه فیلم میشم مثه الان😂

من میگم شاید خواب باشه خخخ آخه منطقی نیس

نه دیگه گفتن که خواب نیست ایشن عابدین سیران میفهمن ولشون میکنن

منطقیم باشه واقعا چندشه آخه اونم‌با کی با سونا

آخه مگه فرید سیران رو دوست ندارم چرا باید این کارو بکنه

همینو بگو الان میگن بخاطر انتقام با سیران ازدواج کرده دوسش نداره

ای من نویسنده رو😂