2777
2789
عنوان

من خیلی افسردم افکار خودکشی دارم الکی گریه میکنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 100 پست
(: من خیلی وقته افتادم توش

سعی کن بیای بیرون دختر خوب من وسواس شدید داشتم روزی که با روانشناس صحبت کردم گفت افسردگی ام داری گفتم نمیدونم بعدها که درمان شدم و باهم صحبت کردیم گفت اگه افسردگی داشتی نمیتونسی وسواستو درمان کنی انقدر این افسردگی وحشتناکه من وقتی رفتم پیش روان پزشک گفت روزا چیکار میکنی؟  باور کن وسواسم وحشتناک بود با اینحال میرفتم کلاس زبان روزی همیشه ۲ ساعت زبان میخوندم میرفتم کلاس موسیقی درس میخوندم هر جوری بود خودمو از رختخواب دور میکردم چون میدونسم اگه بیفتم گوشه خونه فاتحم خوندس هر جوری میتونی جمع کن خودتو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قول میدی ؟ ۲ روزی یکی شده هفته ایی یکی کمتر کن لطفا باشه؟

سعی میکنم عزیزم چشم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

هرکس استانه ی دردی داره دیگه من بیشتر از این نمیکشم از هموم بچگی کلی بدبختی کشیدم

یه خدا ما هم غز یچگی بدبختی کشیدیم اما دلیل نمیشه همش خودمونو بکشیم دنبال حل نشکل باش نه پاک کردن صورت مساله

(: من خیلی وقته افتادم توش

سعی کن با کارای کوچک شروع میکنی مثلا بری واسه خودت یه لباس بخری یه روز دیگه یه کار دیگه 

اگه میتونی از روانشناس کمک بگیر بهت برنامه میده ولی لطفا تو این حال نمون افسردگی بدترین اتفاق زندگی هر آدمیه 

سعی کن بیای بیرون دختر خوب من وسواس شدید داشتم روزی که با روانشناس صحبت کردم گفت افسردگی ام داری گفت ...

سعی میکنم ان شاءالله. 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یه خدا ما هم غز یچگی بدبختی کشیدیم اما دلیل نمیشه همش خودمونو بکشیم دنبال حل نشکل باش نه پاک کردن صو ...

حل مشکل من دست خودم نیست کاش بود کاش میتونستم حلش کنم اما دست من نیست 

سعی کن با کارای کوچک شروع میکنی مثلا بری واسه خودت یه لباس بخری یه روز دیگه یه کار دیگه اگه میتونی ا ...

(: 

میشه یدونم مشکلتون چیه؟؟

فقر. 

عصبی و پرخاشگر بودن پدرم 

مریضیه مادرم 

خواهرم ک از همه بدتر رو مغزو اعصابمع 

مشکلت چیه؟ اصلا بعضی مشکلات حل نمیشن از بیرون به ما وارد میشن و ما تقصیری نداریم

پایین تر گفتم 

با این حال بازم نخوردم زمین تا اینکه عاشق شدم و محکم خوردم زمین 

دلیل زیاده(: مشکلات خانوادگی عشق ی طرفه بی پولی تورم

اولا مشکلات زندگی فراوانی 

دوما کسی که منو نخواد رو لایق خودم نمیدونم، لیاقتمو نداره 

سوما الان بجز فوتبالیس و بازیگرا بلاگرا شرایط مالی هیچ کس خب نیست همه در تلاش هستن  برای پوووول

چهارما تورم برای هممممه ما هست تو کشور فقط شما زندگی نمیکنی که تو این خراب شده

ای ای مشگل زندگی ندیدی،من نمیگم اینا راحتا برای آدم نه،ولی بخدا مشگل ندیدی به چی میگن که در حد دار زدن باشه

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
فقر. عصبی و پرخاشگر بودن پدرم مریضیه مادرم خواهرم ک از همه بدتر رو مغزو اعصابمع

الان که اکثر مردم ایران با بی پولی دارن میسازن .

اگه بتونی ی کار پیدا کنی خیلی خوبه خودتو نشغول کنی حداقل ی خورده عصابت راحت میشه تا ان شالله ازدواج کنی