سلام.من چند ماهه با یکی تورابطم و قبلا هم راجعبش تاپیک زدم.این اقا احساس میکنم تازگیا با من سردتر شده البته خودش زیر بار نمیره وهربارم یه جوری با حرف رفتارشو توجیه میکنه.ولی الان چند هفته س اخر هفته ها پنج شنبه ها تا شنبه میره بهانش م اینه که برام شیفت اخر هفته اضافه کاری گذاشتن در حالیکه طی چند ماه گذشته ازین شیفت های ناگهانی خبری نبود یهو اخرهفته ها شیفت هاش شروع شدن!.. تو اینستاشم بعد کلی اصرار خواهش من یه بیو زد که اونم فقط چند روز بود بعدش به بهونه یه دعوایی که کردیم و حرف های الکی اون بیو ش م برداشت ..دیشبم بهش گیر دادم چند تا دختر و توی یکی از پیج هاش انفالو کرد ...البته امشب همکارش جلوی خودم بهش زنگ زد و گفت چرا شیفت اخر هفته تو نیومدی و ازین حرفا....اما من این چیزهارو نمیتونم باورکنم فکر میکنم خودش با دوستش هماهنگ کرده بود تا جلوی من زنگ بزنه...دوستان بنظر شما خیانت میکنه یا نه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یا به دستی بزن بگو با یکی دیدمت یا بگو بیاد خواستگاری یا می میاد دیدی هول شد و در رفت بدون اره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.