2777
2789
عنوان

ازدواج دختر مجرد با مرد مطلقه

336 بازدید | 40 پست

تایپیک های زیادی دیدم در این مورد و شاید نشان از این داره که مردان مطلقه زیادی خواهان ازدواج با دختر مجرد هستن. چقدر میتونن خودخواه باشن و به خودشون اجازه بدن بعد از سالها زندگی و جدایی بیان با پول سیاهی که دارن دنبال دختر دوشیزه هم باشن برای ازدواج مجدد! انگار با اون پول میتونن اخلاق بخرن، تعهد بخرن، محبت و انسانیت بخرن که فکر میکنن خیلی فاکتور مهمی دارن که بله بگیرن. خانم های عزیز لطفا ازدواج رو شوخی نگیرید، زن ها تا آخرین نفس پای زندگی می‌مونن و تا کارد به استخون نرسه جدا نمیشن، پس روشنفکری عجیب و غریب در این مورد به خرج ندید که مگه جرم کرده طلاق گرفته! حتما بررسی دقیق کنید و حتما از خانواده همسر قبلی جویا بشید. هیچ کس ویژگی ها و خصلت های ذاتی چند سالش رو که باعث فروپاشی زندگی شده رو نمیتونه کنار بذاره از قبیل خیانت .... 

من در مورد هر دو طرف همینو میگم .. باید دید برای چی طلاق گرفته 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دختر خودش باید ارزش خودشو بدونه

اون مرده میاد پیشنهادش میده...مهم طرف مقابلشه که باید بگه برو با هم سطح خودت

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم بر چه اساسی فکر میکنین اون آقا چون طلاق گرفته اخلاق و انسانیت و ... نداره 

و پسری که تجربه طلاق نداشته همه رو داره😐😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

والا برعکسشو من بیشتر دیدم چقدر مردای مجرد تمایل پیدا کردن با خانومای مطلقه و بزرگتر از خودشون ازدواج کنن اصلا یه وضعیا تازه اینو پوین میدونن میگن نازو ادای دختر کم سنو سال مجردو نداره و فقط ارامش میگیریمو اون زندگی کردن بلده

منم نظرم همینه مجرد با مجرد 

مطلقه با مطلقه

برای هیچکدوم نمی‌پسندم که مرد مطلقه با دختر یا زن مطلقه با پسر ازدواج کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همه زنا مثل هم نیستن مثلا زن سابق شوهرم دنبال تیغ زنی بود 914سکه برد و شوهرم تعریف میکرد دست تو جیبم میکرد پول میبرد و کلا دنبال تیغ زنی

من مجرد بودم باهاش ازدواج کردم و الانم خیلی راضیم 

خب چرا دخترا باید انقد حقیر باشن ک تن به هر ازدواجی بدن؟ اون آقا ک چاقو نزاشته زیر گلو دختر. خود دخت ...

چرا ازدواج یه آدمی که تجربه طلاق داشته و یکی که نداشته از نظرتون حقارته؟

فرقی نداره چه طلاق گرفته خانوم باشه چه آقا طرفی که تجربه طلاق نداشته حقیره؟ چرا😂😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مطلقه بودن دلیل نمیشه سطح اون مرد یا زن پایین اومده باشه که اینجوری دربارشون میگین😂

شاید یه مردی زنش بهش خیانت کرده باشه و یا حالا به دلیل نبود تفاهم جدا شده باشن

یه خانومم همین طور

مثلا به خاطر دست بزن جدا شده باشه

دلیل نداره مث جذامیا باهاش رفتار کنن

دوشیزه بودنم آپشن نیست واسه دختر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨