2777
2789
عنوان

چرا هیچ پسری عاشقم نمیشه

95 بازدید | 13 پست

چرا بقیه انقدر خاطرخواه دارن و من مثل زنگ تفریحم برا پسرا؟

چرا هیچکس اونقدر منو نمیخاد که برام تلاش کنه؟

چرا چند ساله تو این سیکل معیوب گیر کردم؟

لعنت به بخت بد و تنهایی

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

چون اعتماد بنفس نداری یکم رو خودت کار کن دختر

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دوتاتاپیک اخریمو گزارش بزنی؟

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

چون اعتماد بنفس نداری یکم رو خودت کار کن دختر

بخدا همه چیم خیلی نرمال و خوبه...ولی زیاد زود وا نمیدم ولی کلا دو دسته پسر میان سمتم

یا خیلی خفن از هر لحاظ که لاشی از اب در میان و بعد دیت اول کمرنگ میشن و با چند نفرن

یا خیلی بی پول و بدبخت که خیلی از سطحم پایین ترن که حتی اونا هم گاهی تاقچه بالا میزارن‌‌‌

و هیچکس باورش نمیشه ک من تنها باشم

چون معیاراتون کمه و باید سخت گیرانه تر پسرا رو انتخاب کنین

سختگیرم که تنهام بخدا.گاهی میگم کاش یکم اسون گیر تر بودم

هرچند اون داغونتشونم یهو طاقچه بالا میزارن

سلام

😂😂😂😂 استاتر توجه کن این تاپیکا همچین کامنتایی دارن سر حرفم باز میکنن 

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸