2777
2789
عنوان

چجوری با دخترم مطرح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 59 پست
در مورد این مسائل معمولا تو مدرسه بچه ها حرف میزنن میفهمه مسائل جنسی اینا

میدونم همه چی رو میفهمن

نمیخوام از طرف من حساسیت حس کنه 

میخوام فکر کنه بهش مطمئنم و اونم بهم اطمینان داشته باشه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم همه چی رو میفهمننمیخوام از طرف من حساسیت حس کنه میخوام فکر کنه بهش مطمئنم و اونم بهم اطمینان ...

خوب پس باهاش راحت باشین بگین همچیو من مامانم بهم نگفت اصن یه جواریی باهاش راحت نیسم

همسن منه که😂 فک کنم همچیو میدونه از مسائل جنسی گرفته تا خودارضایی و عواقبش

عزیزم🫶

آره بابا میدونه

ولی من میخوام فکر کنه من نمیدونم که میدونه😁😁😁😁

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خوب پس باهاش راحت باشین بگین همچیو من مامانم بهم نگفت اصن یه جواریی باهاش راحت نیسم

خیلی با هم راحت و اوکی ایم

ولی تا حالا درمورد مسائل جنسی و اینا پیشش حرف نزدم💔

اگه ازتون پرسید بهش بگین اینجوری احساس میکنه باهاتون راحته

سیاست داره اونم هیچی نمیپرسه😂🤦‍♀️

سیاست داره اونم هیچی نمیپرسه😂🤦‍♀️

😂خوب شاید احساس راحتی نمیکنه یا میترسه بپرسه دعواش کنید😂معمولا نمیپرسن بچه ها یعنی ما بچه ها اگه هم سوالی باشه یا گوگل یا دوستاش به خاطر همین میگم یه جوری باهاش صمیمی باشین که هر چی شد از خودتون بپرسه راسی حواستون باشه بهش درگیر فیلم های مثبت ۱۸ نشهه اینو حتماا حواستون باشه

بهش بگو بعد از هر بار حموم غسل کنه کاری به واجب بودنش ندارم ولی حس پاکی وتمیزی میده یه صلوات بعدش آدمو سبک میکنه اگه ۹ سالش شده بگو بعد جشن تکلیف لازمه یه کارایی رو انجام بدی اگه نمیخوای خیلی سر حرفو بلز کنی

😂خوب شاید احساس راحتی نمیکنه یا میترسه بپرسه دعواش کنید😂معمولا نمیپرسن بچه ها یعنی ما بچه ها اگه ه ...

دقیقا دنبال اینم که حسشو بفهمم یا پیش بینی کنم 🤦‍♀️میترسم بدتر ازم دور شه 

الان خیلی خیلی با هم‌دوست و صمیمی هستیم❤️

دقیقا دنبال اینم که حسشو بفهمم یا پیش بینی کنم 🤦‍♀️میترسم بدتر ازم دور شه الان خیلی خیلی با هم‌دوست ...

نه اگع وقتی سوالی ازتون پرسید بگید اگه کار اشتباهیی کرد دعواش نکنید راهنماییش کنید دور نمیشع 

نه اگع وقتی سوالی ازتون پرسید بگید اگه کار اشتباهیی کرد دعواش نکنید راهنماییش کنید دور نمیشع

فکر کنم خیلی میتونی حس دخترمو درک کنی چون همسنشی🫶👍❣️

نه نگران پریودش نیستماونم بنظرم کاریش نمیشه کردتوی بلوغ کنجکاوی زیاد میشه دوست ندارم بهم بی اعتماد ب ...

نه بی اعتماد که اصلا از در دوستی باید وارد شد ،با یه مشاور پشورت کن بهتر راهنمایی میکنن که چجوری بیان کنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بهش بگو بعد از هر بار حموم غسل کنه کاری به واجب بودنش ندارم ولی حس پاکی وتمیزی میده یه صلوات بعدش آد ...

مطمئنم درباره غسل اطلاعات داره کاملا🥲